E scris în stele – duminică, 29 aprilie 2018

Unghiul astral major al zilei este redat de trigonul Soarelui din semnul zodiacal al Taurului cu planeta Saturn din Capricorn. Astrele ne indică un moment oportun care ne va oferi o energie dinamică şi constructivă, foarte folositor pentru a ne atinge multe dintre obiectivele râvnite ale acestei zile. Poziţionarea planetară evocată ne sporeşte toate calităţile care ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante care ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, deoarece, energia celestă a zilei ne îndrumă la acţiuni şi activităţi ce au şanse mari de reuşită în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi obţine unele câştiguri financiare bunicele, aşadar ,,fiţi cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Vă veţi consolida în carieră, putând obţine o promovare sau chiar un job mult visat.

 

TAUR: Veţi dovedi o atitudine matură, responsabilă şi stimabilă. Răbdarea, seriozitatea şi efortul susţinut vor fi atributele ce vă vor conferi succes pe parcursul zilei. Aveţi parte de aspecte grozave pentru studiu, examinări şi călătorii.

 

GEMENI: Astrele relevă o regenerare şi o consolidare a echilibrului vostru emoţional. Este o zi benefică pentru a vă dedica unor chestiuni intime sau discrete. Graţie unor eforturi mai vechi, puteţi obţine unele şanse bune de câştig material.

 

RAC: Relaţiile cu prietenii vor urma cursul dorit de voi. Aşadar, se arată reuşite frumoase legate de sfera socială. În cuplu, relaţia voastră va cunoaşte o etapă superioară, un prag bazat pe ataşament. Se arată şi seriozitate în afaceri.

 

LEU: Chestiunile profesionale vor avea un iz favorabil în această zi. Se prezintă că veţi fi mult mai stimaţi şi respectaţi pentru reuşitele voastre profesionale. Starea generală de sănătate va cunoaşte o îmbunătăţire semnificativă.

 

FECIOARA: Se evocă o zi favorabilă pentru evoluţie şi perfecţionare spirituală. Este un moment fast pentru studiu şi experimentări. În dragoste vă puteţi aştepta la evenimente constructive ce vor spori angajamentul şi trăinicia relaţiei.

 

BALANŢA: Astrele indică o stabilizare a trăirilor emoţionale şi un noroc ceva mai bun în chestiuni de ordin material. Este vorba şi de un moment foarte benefic pentru a realiza modificări ce ţin de locuinţa sau de spaţiul personal.

 

SCORPION: În iubire şi în domeniul afectivităţii se arată o zi binecuvântată. Vă veţi înţelege ,,din priviri” cu persoana dragă şi veţi avea parte de mai multă iubire şi apreciere. În comunicare veţi fi mai elocvenţi, plini de tact şi de diplomaţie.

 

SĂGETĂTOR: Se relevă o zi cu spor şi reuşite la locul de muncă. Veţi munci cu spor, dăruire şi dedicare. Relaţiile cu colegii vor fi armonioase şi aceştia vă vor trata cu bunăvoinţă. Se arată şi o stabilizare monetară, atât de mult dorită.

 

CAPRICORN: Astrele indică succes şi bucurie în chestiuni sentimentale. Veţi avea parte de înţelegere, afecţiune şi tandreţe din partea persoanei iubite. Este o zi bună şi pentru acţiuni speculative. Veţi fi şi cumva mai răbdători şi mai dârzi.

 

VĂRSĂTOR: Se ivesc situaţiuni care vă oferă mai mult spor în chestiuni ce ţin de casă şi familie. Toate activităţile voastre pe planul domestic vor fi încununate de succes. Astrele indică şi o depăşire a capcanelor duşmanilor secreţi.

 

PEŞTI: Veţi face dovada unei minţi sclipitoare şi a unui intelect progresist. Veţi fi mai expresivi şi argumentativi în discurs, fermecându-i pe cei ce vă ascultă cu ideile voastre geniale. Prietenii vă vor oferi tot suportul de care dispun.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.