E scris în stele – Horoscopul anului nou chinezesc

Din data de 16 februarie vom intra în noul an chinezesc, acesta fiind dedicat, din punct de vedere astrologic, Câinelui de pământ. Această ipostază, a câinelui din punct de vedere spiritual şi a pământului ca şi element, se va dovedi una foarte interesantă, aducând unele schimbări destul de importante şi utile. Astfel, câinele ne vorbeşte de noţiuni ce fac referinţă la: fidelitate, cuplu, asocieri, dreptate, sensibilitate, loialitate şi estetism, iar pâmântul de teme ce ţin de: seriozitate, perseverenţă, stabilitate, organizare şi cerebralitate. Îmbinând aceste elemente vom constata că acest nou an chinezesc este fundamental pentru demersuri ce ţin de consolidare în viaţa de cuplu, succes în afaceri prin măsuri riguroase, dar şi pentru finalizarea optimă unor conflicte ori a altor litigii.

Pentru a vă afla zodia chinezească după an, vă rog să parcurgeţi tabelul prezentat în josul paginii.

 

ŞOBOLAN: În acest interval vă puteţi aduce în concret o bună parte din visuri şi aspiraţii. Este un moment benefic pentru a vă asocia unor oameni sau grupări cu care împărtăşiti valori comune.

 

BIVOL: Va fi o etapă de mega succes în plan profesional! Veţi obţine reuşite impresionante şi veţi realiza paşi fermi în a vă atinge ţelurile scontate. Cei din jur vă vor privi cu respect şi admiraţie.

 

TIGRU: Este o perioadă grozavă pentru studii şi alte chestiuni ce presupun o formă de aducaţie, dovedind competenţă şi abilitate. Este o perioadă pozitivă şi pentru călătorii în străinătate.

 

IEPURE: Veţi da dovadă de profunzime şi de tărie în plan interior. Totodată, ambiţia şi tenacitatea vă vor fi atribute esenţiale. Este un interval bun  şi pentru câştiguri facile.

 

DRAGON: Este o etapă minunată în sfera cuplului, fiind animaţi de trăiri afective calde şi încântătoare. În cele ce ţin de afaceri, tranzacţii şi litigii, se arată că veţi avea parte de noroc.

 

ŞARPE: Se relevă o îmbunare semnificativă în privinţa stării de sănătate, fiind mai tari şi mai vitali. În chestiuni ce ţin de muncă se arată o perioadă productivă şi satisfăcătoare per total.

 

CAL: În viaţa afectivă se reflectă o perioadă extrem de activă şi îmbucurătoare. Vă veţi distra şi veţi profita de micile plăceri ale vieţii. Cei ce îşi doresc un copil au semne foarte bune.

 

CAPRĂ: Vă puteţi dedica cu succes unor proiecte ce ţin de casă şi de latura domestică. Membrii familiei vă vor fi aproape şi vă vor aprecia eforturile. Vi se reliefează şi o natură mai nostalgică.

 

MAIMUŢĂ: Căutaţi să socializaţi mai mult în această etapă. Veţi dovedi o minte ageră şi veţi veni cu unele idei geniale. Se arată un frumos succes în toate cele ce ţin de drumuri şi examinări.

 

COCOŞ: Este un moment în care vă veţi dovedi talentul şi capacitatea, impresionând puternic prin calităţile voastre. Se mai relevă şi o minunată izbândă în plan financiar care vă va împlini.

 

CÂINE: Se arată o etapă energică şi plină de viaţă! Veţi fi mai siguri pe sine, populari şi radianţi. Cu multă voinţă şi puţin noroc, veţi reuşi să obţineţi cam tot ceea ce vă doriţi de la viaţă.

 

MISTREŢ: Altruismul, bunătatea şi respectul faţă de cei din jur vă vor însoţi în acest răstimp. Este un moment fast pentru a încerca să vă depăşiţi defectele şi să căutaţi să fiţi oameni mai buni.

 

sursă tabel: themindsjournal.com

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.