E scris în stele – joi, 11 octombrie 2018

Aspectul astrologic dominant al zilei este înfăptuit de cuadratura lui Venus, în retrogradare, din Scorpion cu planeta Marte din semnul zodiacal al Vărsătorului. Astrele ne relevă un moment celest capricios şi iritant ce se va arăta deosebit de vătămător cuplurilor. Rezonanţa energetică a acestei zile de vorbeşte de: imaturitate afectivă, alegeri senimentale dăunătoare, lipsă de pudoare, imoralitate, depravare, indulgenţă, patimi şi trăiri bestiale. Totodată, această aspectare poate produce certuri şi alte discuţii destul de virulente în relaţia cu perechea de viaţă. Aşadar, vă recomand insistent să cultivaţi armonia şi înţelegerea în viaţa de cuplu, pentru a nu deschide, mai apoi, cutia Pandorei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arătă mai pătimaşi şi mai dedaţi exceselor. Căutaţi să fiţi mai prevăzători în chestiuni ce ţin de împrumuturi sau de cheltuieli. Se poate ivi o ceartă chiar destul de neplăcută cu un prieten oarecum mai tânăr.

 

TAUR:  Persoana de cuplu va reliefa un comportament mai superficial, intrigant şi cam delăsător, fiind indicat să adoptaţi o atitudine mai diplomată. În cele ce ţin de profesie, ar fi foarte recomandat să nu luaţi decizii majore.

 

GEMENI: La locul de muncă puteţi avea parte de unele raporturi cam conflictuale cu o femeie mai tânără, aşadar fiţi ceva mai controlaţi. Se pot prezenta şi unele deranjamente substanţiale la călătorii sau drumuri mai lungi.

 

RAC: Căutaţi să daţi dovadă de maturitate afectivă şi de temperaţie în chestiuni ce ţin de viaţa amoroasă. Nu vă dedaţi excesiv speculaţiilor! Se relevă şi un risc ridicat de accidente sau incidente, deci fiţi ceva mai precauţi!

 

LEU: Se poate ivi o ceartă cu o femeie mai tânără din familie, fiind necesar să abordaţi o atitudine mai ponderată. Nu este un moment bun pentru modificări estetice în cămin. Nu semnaţi contracte sau înţelegeri importante!

 

FECIOARA: Din păcate, vă veţi reliefa cam superficiali şi destul părtinitori în judecată şi în discurs. Nu este o zi prielnică pentru studiu şi evaluări. Puteţi resimţi şi unele probleme semnificative ce ţin de starea de sănătate.

 

BALANŢA: Ar fi indicat să vă arătaţi mai economi şi mai prevăzători când vine vorba de bani şi de alte resurse. Din nefericire, în viaţa sentimentală se pot prezenta unele dezamăgiri dureroase. Atenţie şi în relaţia cu proprii copii!

 

SCORPION: Vă puteţi arăta mai superficiali, posesivi, invidioşi şi dedaţi senzaţiei şi materialismului, fiind indicat să daţi dovadă de mai multă stăpânire de sine. Se pot prezenta şi unele stricăciuni legate de planul domestic.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi fi atraşi într-o relaţie sentimentală discretă ce se va dovedi extrem de dăunătoare pe parcurs, aşadar fiţi mai atenţi la consecinţe. În plan comunicaţional vă veţi reliefa mai tranşanţi şi uşor cam agresivi.

 

CAPRICORN: Din nefericire, o prietenă mai tânără vă va dezamăgi într-un mod chiar ofensator, fiind necesară o reevaluare a relaţiei. Căutaţi să fiţi mai economi şi mai prevăzători în plan financiar pentru a nu regreta mai târziu.

 

VĂRSĂTOR: Şefii vor releva unele atitudini mai incorecte şi cam neprofesioniste, fiind necesar să vă adaptaţi pas cu pas provocărilor. Căutaţi să vă controlaţi pornirile combative şi daţi dovadă de mai multă îngăduinţă.

 

PEŞTI: Puteţi avea parte de unele încurcături în relaţia cu o femeie o tânără de la depărtare. Există şi o tendinţă semnificativă de relativizare a opticii în chestiuni ce ţin de moralitate. Atenţie şi la mişcările duşmanilor ascunşi!

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *