E scris în stele – joi, 15 noiembrie 2018

Unghiul celest de forţă este descris de sextilul lui Marte din semnul zodiacal al Vărsătorului cu planeta Uranus, în retrogradare, din Berbec. Expresia acestui aspect astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, inovativitate, vizionarism şi independenţă. Această poziţionare astrală ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente chiar foarte interesante, fiind o zi a imprevizibilului, a hazardului şi a ineditului. Acest aspect ceresc, dată fiind şi prezenţa planetei Marte în această configuraţie, va avea un efect ceva mai pregnant, mai ales, asupra reprezentanţilor sexului tare.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi puteţi câştiga prietenia unui bărbat de caracter cu putere şi influenţă. Este o zi prielnică pentru demersuri şi activităţi de ordin social. Veţi fi mai originali, nonconformişti şi libertini.

 

TAUR: Veţi străluci în arena publică, fiind semne bune pentru o fantastică reuşită profesională. Se mai poate evidenţia şi o remediere neaşteptată a stării de sănătate. Puteţi întâmpina şi unele circumstanţe cumva mai stranii.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mai cultivaţi şi rafinaţi din punct de vedere intelectual. Planurile voastre legate de drumuri ori de străini vor cunoaşte o desfăşurare oportună. Prietenii vă vor oferi unele surprize plăcute.

 

RAC: Este momentul unor câştiguri materiale substanţiale ce nu par a avea o legătură propriu-zisă cu eforturile voastre directe. Ar fi potrivit să vă asumaţi unele direcţii profesionale promiţătoare ce presupun o formă de risc.

 

LEU: Veţi avea parte de o zi extrem de satisfăcătoare în plan marital. Sunt indicii favorabile şi pentru chestiuni ce ţin de litigii şi afaceri. Vă poate parveni şi o veste deosebit de interesantă de la mare distanţă.

 

FECIOARA: Veţi fi foarte harnici, isteţi şi competenţi la locul de muncă, fiind admiraţi şi respectaţi pentru rezultatele voastre. Se arată şi o îmbunare legată de starea de sănătate. Veţi avea spor şi la resursele apropiaţilor.

 

BALANŢA: Succesul, popularitatea şi buna dispoziţia vă vor defini ziua. Aveţi şi potenţialul unei cuceriri minunate în plan sentimental. Copiii vă vor oferi motive de împlinire. Sunt semne pozitive şi pentru afaceri.

 

SCORPION: Înţelegerea şi armonia vă vor însori momentele petrecute alături de familie, fiind şi mai apreciaţi de către aceştia. Ar fi de bun augur să demaraţi şi unele lucrări în casă. Se mai relevă şi un avantaj la job.

 

SĂGETĂTOR: Isteţimea, adaptabilitatea şi creativitatea vă vor fi calităţi per ansamblul zilei. Veţi veni cu unele idei de milioane! În sfera iubirii se arată o relaţie mai neobişnuită, însă foarte intensă şi specială.

 

CAPRICORN: Astrele reflectă o zi extrem de prielnică în cele ce ţin de bani şi de alte valori. Talentul şi competenţa vă vor facilita succesul. Este momentul dispunerii unor modificări inedite în plan domestic.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai solari, energici, vitali, optimişti şi încrezători în sine, având şansa obţinerii unor rezultate excepţionale. Veţi veni şi cu unele idei originale şi veţi comunica într-un stil colorat.

 

PEŞTI: Este o zi potrivită pentru a vă echilibra în plan lăuntric, spiritual. Ar fi de dorit să vă concentraţi asupra unor proiecte de ordin altruist, de binefacere. Se pot ivi şi unele oportunităţi interesante de progres financiar.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *