E scris în stele – joi, 16 august 2018

În această zi aspectul celest evidenţiat este descris de sextilul Lunii din Balanţă cu Soarele din Leu. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii care relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astral, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici, până la celelalte mai serioase.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme noi în relaţia cu persoana dragă.

 

TAUR: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală minunată. Veţi fi şi foarte inventivi şi inovativi în gândire.

 

RAC: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, ,,fiţi pe fază” la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

LEU: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o inventivitate pe măsură!

 

FECIOARA: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de stranii.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca prezenţa, cu lejeritate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

SCORPION: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi în plan emoţional. În plan profesional se pot ivi unele ocazii surprinzătoare de ascensiune pe scara ierarhică.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută sau o veste mai curioasă.

 

CAPRICORN: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate ţintele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

VĂRSĂTOR: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru studio ori alte activităţi intelectuale. În cuplu se observă situaţiuni noi.

 

PEŞTI: Veţi avea o zi mai bună în plan material. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai realişti. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi aduce şi unele inovaţii de proces.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *