E scris în stele – joi, 26 aprilie 2018

Poziţia astrologică cercetată a zilei este realizată de conjuncţia lui Marte cu planeta Pluto pe zodia Capricornului. Această fierbinte combinaţie astrală ne aduce o energie celestă tensionată ce ne poate zădărnici, într-o mare măsură, capacitatea de a răspunde cu succes la provocările zilei. Această aspectare astrală de gravitate ne vorbeşte de: irascibilitate, agresivitate, imprevizibilitate, furie, impulsivitate, dezlănţuire instinctuală şi nesinceritate. Cea mai bună metodă de echilibrare, a acestor tendinţe primejdioase ale zilei, stă în dezvoltarea şi expresia, atât interioară cât şi exterioară, a unor trăsături pozitive ca şi: îndrăzneala, curajul, fermitatea, ambiţia, hotărârea şi rezistenţa. Astfel, cu puţin noroc, vom putea depăşi cu succes mai toate provocările acestei zilei!

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele pot indica unele necazuri profesionale. Nu ,,intraţi în gură” cu şefii şi căutaţi o remediere a potenţialelor conflicte. Anumite evenimente din această zi vă pot afecta reputaţia şi încrederea celorlalţi în voi.

 

TAUR: Nu este, sub nici o formă, o zi potrivită pentru călătorii şi alte chestiuni ce presupun deplasări. Fiţi mult mai angajaţi în sarcinile care necesită efort şi analiză mentală. Puteţi primi şi unele veşti mai neplăcute.

 

GEMENI: Se arată o stare de spirit mai încrâncenată şi o atitudine generală mai cârcotaşă. Calmaţi-vă aceste tendinţe nepotrivite şi fiţi mai pozitivi. Nu este o zi bună pentru bani. Atenţie şi la un risc mai crescut de accidente.

 

RAC: Căutaţi să depăşiţi orice neînţelegere cu persoana iubită şi nu puneţi ,,paie pe foc” dacă apare vreo ceartă. Feriţi-vă să încheiaţi contracte sau înţelegeri pentru această zi, deoarece sunt şanse mari să fie păguboase.

 

LEU: Puteţi întâmpina unele dificultăţi agasante la job. Fiţi mai atenţi la sarcinile propuse şi nu intraţi în conflict cu colegii. Se mai pot releva unele probleme de sănătate sau mici necazuri domestice.

 

FECIOARA: În dragoste veţi avea mai mult curaj şi iniţiativă. Dar, din păcate, succesul scontat nu este însă garantat. Ar fi indicat să lăsaţi de la voi mai mult, după persoana dragă. Mai multă atenţie şi la probleme ce ţin de copii.

 

BALANŢA: Pregătiţi-vă pentru unele evenimente mai puţin faste legate de casă şi familie. Se pot întrevedea stricăciuni în cămin sau probleme legate de un părinte. Nu este o zi potrivită pentru implicări ample de ordin emoţional.

 

SCORPION: În discurs veţi prezenta o doză mai înaltă de impulsivitate, aşadar este indicat să fiţi mai controlaţi în limbaj. Mai multă atenţie şi la examinări şi alte tipuri de evaluări. Nu este o zi benefică pentru călătorii.

 

SĂGETĂTOR: Vă puteţi lovi de unele probleme de ordin material. Este recomandat să încercaţi să fiţi ceva mai prevăzători şi economi cu banii. La unii nativi, se arăta şi un risc semnificativ de pierdere ori rătăcire a unor posesiuni.

 

CAPRICORN: Veţi fi mai războinici şi cumva mai nervoşi. Ar fi binevenit să vă calmaţi şi să fiţi mai îngăduitori cu cei din jur. Păziţi-vă de riscuri excesive şi impulsivitate, pentru a nu regreta mai târziu unele alegeri.

 

VĂRSĂTOR: Multe din planurile zilei vă pot fi întoarse pe dos. Nici starea interioară nu va fi una tocmai grozavă, dar, asta e… Este doar o zi mai puţin bună. Fiţi mai atenţi la sănătate şi evitaţi să intraţi în posturi dubioase.

 

PEŞTI: Puteţi întâmpina unele dificultăţi în relaţia cu prietenii. Nu păstraţi ranchiună pe aceştia şi treceţi mai departe. Unii protectori, oameni de bine care vă ajutau, va vor oferi o susţinere mult mai limitată, faţă de vremurile trecute.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *