E scris în stele – joi, 4 aprilie 2019

Aspectul astral reprezentativ al zilei este descris de sextilul Lunii din zodia Berbecului cu planeta Marte din Gemeni. Astfel se indică un aspect celest fast ce ne va oferi mai multă: vigoare, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această rezonanţă marţială ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de: întreceri, competitivitate, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Prin urmare, se intuieşte o zi cu evenimente ce ne îndrumă, cu intensitate, la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o inventivitate pe măsură!

 

TAUR: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de interesante.

 

GEMENI: Vă veţi arăta mai vivace, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca şi prezenţă, cu facilitate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

RAC: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi. Încercaţi să nu vă autoizolaţi! În plan profesional se pot ivi unele ocazii surprinzătoare de ascensiune pe scara ierarhică.

 

LEU: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente care implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui prieten. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută.

 

FECIOARA: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate obiectivele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

BALANŢA: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni ce presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru aceia care urmează o formă de învăţământ. În cuplu se observă situaţiuni diverse.

 

SCORPION: Veţi avea o zi mai bună în plan bănesc. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai pragmatici. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi aduce şi unele inovaţii de proces.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme noi în relaţia cu persoana dragă.

 

CAPRICORN: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală deosebită. Veţi fi şi foarte inventivi şi inovativi în gândire.

 

PEŞTI: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.