E scris în stele – joi, 5 aprilie 2018

Unghiul astrologic principal al acestei zile este prezentat de cuadratura lui Mercur, în retrogradare, din zodia Berbecului cu planeta Saturn din semnul ceresc al Capricornului. Acest indicator planetar ne vorbeşte de: naivitate, asprime, judecată îngreunată, furie, blocaje, timorare, indolenţă, precum şi alte situaţii restrictive. Este o zi în care trebuie să ne cultivăm, cu mult tact şi răbdare, sentimente, atitudini şi relaţionări cât mai amiabile şi receptive faţă de persoanele la care ţinem, pentru a nu oferi ocazia desfăşurării necontrolate a acestui eveniment astral.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Nu vă este indicat să vă propuneţi rezolvarea mult prea multor treburi, existând riscul serios să daţi greş per ansamblu. În cele ce ţin de carieră, astrele vă rezervă unele înfrânări considerabile.

 

TAUR: Veţi prezenta o energie mentală mai diminuată, având semnficative dificultăţi de concentrare intelectuală. Veţi fi şi foarte bârfiţi pe ascuns. Vă pot parveni unele veşti îngrijorătoare de la depărtări.

 

GEMENI: Se arată unele discuţii destul de supărătoare cu unii dintre amici, prieteni. Nu este un moment bun pentru a vă face planuri. Aştrii mai preconizează un risc semnficativ de îndatorare ori de incidente.

 

RAC: Vi se prezentă semne mai rele în plan social, reputaţia voastră putând fi vătămată de unele zvonuri mincinoase. Atenţie şi la mici neînţelegeri cu şefii! În viaţa de cuplu se evidenţiază o nuanţă de răceală şi de închistare.

 

LEU: Fiţi foarte atenţi în caz de drumuri mai lungi, reliefându-se un indiciu mai nefast pentru aceste tipuri de chestiuni. Nu este o zi favorabilă nici pentru evaluări. Se mai poate înfăţişa şi o problemă mai dificilă de sănătate.

 

FECIOARA: Nu este, sub nici o formă, o perioadă pozitivă pentru împrumuturi şi creditări. Fiţi atenţi şi la un risc semnficativ de incidente de circulaţie. În iubire se arată o zi marcată de frustrare şi de blocaje afective.

 

BALANŢA: Fiţi foarte precauţi când vine vorba de afaceri, relevându-se un risc clar de pagubă sau alte necazuri similare. Nu intraţi în discuţii contradictorii cu persoana iubită! Se mai pot ivi şi diferite probleme în casă.

 

SCORPION: La locul de muncă veţi avea parte de unele discuţii şi sarcini destul de agasante. Sănătatea vă va reda şi unele semne mai neplăcute. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă deschidere la nou.

 

SĂGETĂTOR: În plan sentimental se observă o zi marcată de turbulenţe şi de dificultăţi de relaţionare. Nu este un moment oportun pentru speculaţii. Astrele perioadei mai rezumă şi o aspră limitare în plan bănesc.

 

CAPRICORN: Ar fi recomandat să nu plănuiţi ori să dispuneţi de schimbări sau treburi majore ce ţin de cămin. Puteţi avea parte şi de unele certuri cu familia. Încercaţi să vă depăşiţi orice stare de negativism.

 

VĂRSĂTOR: Veţi prezenta o atitudine disonată în comunicare şi în relaţiile generale. Nu vă sunt indicate întreprinderile ce relevă o natură mentală. Puteţi atrage şi adversitatea discretă a unor persoane mai în etate.

 

PEŞTI: Încercaţi să daţi dovadă de o natură mai austeră şi economă în cheltuieli. Se mai poate ivi şi pierderea unui bun. Fiţi mai diplomatici în relaţia cu prietenii, îndeosebi aceia mai în vârstă ori mai vechi.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *