E scris în stele – luni, 25 martie 2019

Aspectul astral principal al zilei este redat de conjuncţia planetelor Mercur şi Neptun pe semnul zodiacal al Peştilor. Această aspectare celestă poate aduce: naivitate, dezorganizare, disimulare, neglijenţă, indolenţă, decepţii şi un forte dezechilibru emoţional. Este un moment planetar destul de primejdios care se va arată mai vătămător, îndeosebi, pentru aceia care vor trebui să preia sarcini care implică transporturi ori călătorii, dar şi pentru cei care vor trebui să studieze sau să fie examinaţi în această zi. Acest aspect astral ne mai aduce şi o doză înaltă de confuzie, dar şi un pericol semnificativ legat de incidente ori accidente. Prin urmare, vă recomand mai multă prevedere.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă arată mai intuitivi, dar şi mai conştienţi de existenţa unui plan superior al vieţii, al existenţei. Veţi fi şi mai empatici, altruişti şi mai binevoitori la adresa celor din jur. Aveţi grijă şi să nu cădeţi victima unor potenţiale răutăţi.

 

TAUR: În această zi vă puteţi lovi de unele încurcături ce au legătură sau tangenţă cu prietenii, amicii. Ar fi indicat să căutaţi să nu intraţi în activităţi sau întreprinderi mai neobişnuite legate de aceştia.

 

GEMENI: Se arată unele posturi şi evenimente destul de ciudate în planul carierei, astfel ar fi destul de indicat să mizaţi pe cerebralitate şi raţiune în planurile voastre profesionale.

 

RAC: Nu este o zi fastă pentru călătorii mai lungi, aşadar fiţi deosebit de prudenţi la drum. În caz de evaluări ori examinări, ar fi indicat să vă arătaţi mai concentraţi şi mai interesaţi faţă de sarcinilor necesare.

 

LEU: În această zi se poate manifesta un risc mai înalt, substanţial de incidente şi, prin urmare, fiţi cât mai prudenţi în manifestări. Nu este o zi cu noroc pentru credite şi împrumuturi.

 

FECIOARA: Se arată o zi cumva mai confuză şi greu de înţeles, per ansamblu, în viaţa de cuplu şi astfel este necesar să manifestaţi mai multă blândeţe şi compasiune pentru persoana dragă. Nu este o zi fastă în afaceri.

 

BALANŢA: Puteţi resimţi unele probleme de sănătate cumva mai curioase, nespecifice. Căutaţi, pe cât posibil, să vă menajaţi starea de sănătate. Totodată, fiţi mai implicaţi şi mai productivi la locul de muncă.

 

SCORPION: Este o zi cu evenimente cumva mai tulburătoare, chiar supărătoare, în viaţa de cuplu, dar şi în relaţia cu proprii copii. Nu este o zi de bun augur pentru jocuri de noroc sau alte interese similare.

 

SĂGETĂTOR: Vi se pot releva unele întâmplări mai neplăcute legate de casă, cămin sau de un părinte. Veţi resimţi o stare interioară mai neliniştită şi mai volatilă. Nu este o zi fastă pentru tranzacţii ce ţin de patrimoniu.

 

CAPRICORN: Veţi manifesta o stare interioară mult prea idealistă, sentimentală şi confuză. Fiţi mult mai atenţi la drumuri, la discurs şi la evaluări. Căutaţi să optaţi pentru alegeri logice, raţionale.

 

VĂRSĂTOR: Astrele acestei zile vă predispun la încurcături în plan financiar, material. Aşadar, pe cât este posibil, evitaţi tranzacţiile şi achiziţiile mai costisitoare. Nu este o zi cu noroc pentru activităţi practice.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta idealişti, sensibili şi excesiv de vulnerabili. Încercaţi să văîntăriţi pentru a nu cădea pradă capcanelor zilei. Totodată, veţi dispune şi de un simţ artistic grozav, precum şi de o spiritualitate elevată.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mai întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.