E scris în stele – luni, 26 februarie 2018

Aspectul astrologic cercetat al zilei este înfăptuit de sextilul Soarelui din zodia Peştilor cu planeta Saturn din semnul celest al Capricornului. Poziţionarea planetară evocată ne sporeşte toate calităţile care ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, tact şi diplomaţie. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante care ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, deoarece energia celestă a acestei zile ne îndrumă la acţiuni şi activităţi care au şanse mari de izbândă în sfera practică a existenţei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi în plan emoţional. Încercaţi să nu vă autoizolaţi! În plan profesional se pot ivi unele ocazii ferme de ascensiune pe scara ierarhică.

 

TAUR: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui protector. Mai poate apărea şi o călătorie deosebită sau o veste mai importantă.

 

GEMENI: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate obiectivele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

RAC: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru cei care urmează o formă de învăţământ. În cuplu se observă situaţii favorabile.

 

LEU: Veţi avea o zi mai bună în plan bănesc. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai practici şi mai pragmatici. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi aduce şi unele inovaţii de proces.

 

FECIOARA: Este o zi minunată pentru chestiuni ce implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme speciale în relaţia cu persoana dragă.

 

BALANŢA: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru eficienţa şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

SCORPION: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală deosebită. Veţi fi şi foarte sobri şi riguroşi în gândire.

 

SĂGETĂTOR: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai isteţi, abili şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o dăruire pe măsură!

 

VĂRSĂTOR: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de prielnice.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mai solari, demni şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca prezenţă, cu facilitate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai serioase alături de prieteni.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *