E scris în stele – luni, 3 decembrie 2018

Evenimentul celest principal al zilei este redat de cuadratura Soarelui din zodia Săgetătorului cu planeta Marte din semnul Peştilor. Această poziţie astrală ne va potenţa unele trăsături ce ţin de: egoism, iresponsabilitate, labilitate, agresivitate, vanitate, impulsivitate, necinste şi maliţiozitate. Este recomandat astrologic ca pe parcursul acestei zile să dezvoltăm o atitudine de viaţă cât mai pozitivă, căutând o abordare onestă şi morală în toate întreprinderile acestei zile a accentelor disonante.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi prezenta o stare mentală şi emoţională cumva mai confuză. Amânaţi, dacă se poate, activităţile intelectuale pentru o altă zi. Mult mai multă atenţie şi cu sănătatea, dar şi la intrigile adversarilor oculţi.

 

TAUR: Încercaţi să fiţi mai prudenţi şi economi în plan financiar. Un bărbat apropiat vouă s-ar putea să aibă parte de unele probleme mai semnificative. Căutaţi să nu daţi curs vreunui conflict cu prietenii.

 

GEMENI: În această zi, persoana de alături se va arăta cumva mai schimbătoare şi ceva mai puţin demnă de încrederea pe care i-o conferiţi. Atenţie şi la afaceri. Fiţi mai calculaţi şi rezervaţi în plan profesional!

 

RAC: Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea generală de sănătate. Totodată, la locul de muncă încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor zilei. Nu este o zi bună pentru drumuri, studiu şi testări.

 

LEU: Fiţi mai tandri şi afectuoşi cu persoana iubită. Nu vă fie teamă în a vă reliefa latura sensibilă a firii. Atenţie cu banii, dar şi la potenţiale evenimente gen incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Raporturile cu familia se vor arăta mai volatile în această zi. Încercaţi să construiţi o relaţia mai armonioasă cu aceştia. În cuplu dacă apare vreun iz de ceartă, nu ambalaţi situaţia! Atenţie şi la probleme legale.

 

BALANŢA: Vă veţi arăta mai emoţionali şi ceva mai impulsivi în judecată. Căutaţi, pe cât posibil, să cugetaţi orice decizie la rece. Mai multă atenţie şi la raporturile cu colegii de la job. Fiţi mai atenţi şi cu sănătatea.

 

SCORPION: Nu este o zi fastă pentru implicaţii de ordin financiar. Aşadar, ar fi recomandat să nu realizaţi tranzacţii sau achiziţii mai mari în acest moment. În dragoste, însă şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot releva unele probleme.

 

SĂGETĂTOR: Veţi prezenta o atitudine mai idealistă şi mai schimbătoare în această zi. Încercaţi să fiţi mai logici, mai realişti şi mai diplomaţi. Mai multă atenţie şi la unele probleme ce ţin de cămin ori de un părinte.

 

CAPRICORN: Vi se arată o stare emoţională mai tensionată şi cumva mai impulsivă. Încercaţi, pe cât posibil, să vă domoliţi aceste trăsături negative. În discurs evitaţi să fiţi acizi ori radicali cu cei din jur. Atenţie şi la călătorii.

 

VĂRSĂTOR: Se pot releva unele probleme şi amăgiri cauzate de unii prieteni. Nu puneţi la suflet aceste evenimente şi fiţi mai îndurători. În ceea ce ţine de bani se pot arăta unele pierderi ori alte situaţii păguboase.

 

PEŞTI: Puteţi avea parte de unele evenimente mai supărătoare în plan profesional. Încercaţi să treceţi peste, deoarece este vorba doar o zi mai puţin bună. Evitaţi să vă dezlănţuiţi în comportamente impulsive sau chiar combative.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.