E scris în stele – luni, 4 iunie 2018

Aspectul ceresc principal al zilei este redat de trigonul Lunii din zodia Vărsătorului cu Soarele din semnul celest al Gemenilor. Această configuraţie astrală este una foarte fericită aducând, în planul cotidian al vieţilor noastre, energii ce relevă: prosperitate, noroc, bucurie, succes, armonie, belşug şi înţelegere. Acest aspect astrologic, îmbrăţişat cu mai multă speranţă şi încredere, poate fi cheia depăşirii tuturor impasurilor potenţiale ale zilei, de la cele mai mici, până la celelalte mai serioase. Astrele indică şi un moment foarte favorabil pentru a aduce ori a împlini, energic, o apropiere mai tandră şi mai receptivă faţă de nevoile şi năzuinţele persoanei iubite.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

TAUR: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai prezintă că puteţi avea parte de un noroc colosal în cele ce ţin de bani şi beneficii materiale.

 

GEMENI: Se arată că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Aveţi succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, precum şi mai petrecăreţi.

 

RAC: Astrele relevă că veţi avea un bun noroc, cu beneficii, la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

LEU: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

FECIOARA: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În cele ce ţin de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

BALANŢA: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi relaţia cu cei mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la călătorii, precum şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

SCORPION: Se arată unele episoade, legate de casă şi familie, ce vă vor oferi mai multe linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea parte şi un bun noroc la banii celorlalţi, dar şi de o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

SĂGETĂTOR: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri şi alte înţelegeri, se arată evenimente ce vă vor oferi o stare de bucurie.

 

CAPRICORN: Se prezintă că veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

PEŞTI: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *