E scris în stele – marţi, 21 noiembrie 2017

Prezenţa celestă esenţială a acestei zile este exprimată de conjuncţia Lunii cu Saturn pe Săgetător. Expresia acestui aspect astrologic ne poate provoca stări de: melancolie, nelinişte, îndoială şi gândire negativă. Valenţele acestui aspect planetar potenţează un blocaj emoţional periculos, ce se poate dovedi năucitor în expresia naturii noastre afective şi sensibile. ,,Cheia”, clarificarea acestor dimensiuni energetice negative ale zilei stă în reliefarea şi dezvoltarea unor calităţi ce ţin de: modestie, cumpătare şi încredere de sine.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă relevă o zi cam nefastă pentru studiu şi evaluări. Aşadar, concentraţi-vă cât mai minuţios atenţia asupra sarcinilor propuse! Vă pot parveni şi veşti mai puţin încurajatoare. Nu vă sunt indicate călătoriile.

 

TAUR: Încercaţi să vă construiţi, prin gândire constructivă, o stare lăuntrică mai optimistă. Se pot releva şi unele probleme de ordin financiar. Există şi un minor de risc de incidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

GEMENI: În viaţa de cuplu se pot ivi unele episoade mai reci din punct de vedere afectiv. Este recomandabil să căutaţi, ca prin mai multă iubire şi tandreţe, să calmaţi orice tensiune apărută. Atenţie şi în afaceri.

 

RAC: Ar fi indicat să vă menajaţi cu mai multă conştiinciozitate starea generală de sănătate, deoarece se pot resimţi unele potenţiale afecţiuni. La locul de muncă vă puteţi aştepta la unele evenimente mai puţin satisfăcătoare.

 

LEU: În dragoste vă puteţi lovi de unele trăiri destul de dezamăgitoare, în raport cu atitudinea persoanei iubite. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste evenimente şi treceţi cu raţiune mai departe. Atenţie şi cu copiii.

 

FECIOARA: Nu este o zi indicată pentru a vă ocupa de chestiuni domestice. Lăsaţi treburile casei pentru o altă zi! Totodată, şi în planul familiei, dar mai ales în referinţă cu o femeie, se pot prezenta unele dezamăgiri.

 

BALANŢA: În plan mental şi relaţional vă veţi arăta mai interiorizaţi şi mai închistaţi. Încercaţi să dovediţi o atitudine mentală şi comunicaţională mai deschisă şi pozitivă. Nu este o zi bună pentru studiu şi călătorii.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai nesatisfăcuţi de planul financiar a zilei. Ar fi bine dacă aţi fi mai precauţi şi mai economi în toate chestiunile ce ţin de bani. Nu este o zi prielnică pentru a vă dovedi abilitatea executivă.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare cumva mai pesimistă, posacă şi melancolică. Încercaţi, ca prin gândire pozitivă şi un pic de aventură, să vă energizaţi şi să vă reclădiţi o atitudine constructivă. Fiţi şi mai înţelegători.

 

CAPRICORN: Mai multă atenţie cu sănătatea, aceasta deoarece astrele vă pot prilejui unele potenţiale dificultăţi. Duşmanii secreţi vor încerca să urzească planuri care să vă aducă căderea. Mai multă atenţie cu femeile mai în vârstă.

 

VĂRSĂTOR: Planurile şi aspiraţiile voastre de viitor pot cunoaşte o întârziere semnificativă. Prietenii vă pot dezamăgi, însă încercaţi să le mai oferiţi o şansă, chiar dacă trebuie să lăsaţi mult de la voi. Fiţi mai încrezători în viaţă!

 

PEŞTI: Evenimentele zilei vă vor reda o turnură cumva mai nefavorabilă în plan profesional. Ar fi indicat să nu încercaţi să acţionaţi, încă, pentru depăşirea acestui blocaj, ci să aşteptaţi un moment ceva mai potrivit.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.