E scris în stele – marți, 3 decembrie 2019

Aspectarea celestă definitorie a zilei este oferită de sextilul lui Mercur din Scorpion cu Pluton din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă, reliefând noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, profunzimea în judecată şi potenţarea spiritului investigativ. Aşadar, este o potrivită pentru a încerca să privim viaţa cu realism, cu claritate, limpezime, prin ochi vii.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă semne bune când vine vorba despre discuţii şi de negocieri ce ţin de un împrumut ori de o restituire sau pur şi simplu de un ajutor de ordin material. În carieră veţi avea parte de o zi excelentă!

 

TAUR: Este un moment nemaipomenit pentru discuţii clare, sincere şi oneste cu persoana de cuplu. Se prezintă semne bune şi pentru chestiuni ce ţin de afaceri şi de negocieri. Veţi fi şi mai fermi în idei şi în convingeri de viaţă.

 

GEMENI: Se relevă unele semne mai bune în privinţa stării de sănătate. Este o zi foarte oportună pentru a vă implica în treburi ce presupun un efort mai semnificativ. Se mai prezintă şi un minor risc de incidente, accidente.

 

RAC: Veţi fi mai populari, sociabili şi mult mai degajaţi. Este o zi potrivită pentru a participa la unele evenimente sociale, fiind, ca şi sigur, în centrul atenţiei. În dragoste, astrele arată o uşoară tentă de infidelitate.

 

LEU: Dacă doriţi să demaraţi unele modificări ce ţin de casă, nici că se putea un moment mai fericit! Comunicarea cu membrii familiei va fi foarte eficientă. Se mai arată şi o revigorare în planul general al sănătăţii.

 

FECIOARA: Aveţi parte de o zi minunată pentru călătorii, dar şi pentru activităţi de ordin comunicaţional sau chiar intelectual. În cele ce ţin de amor şi tandreţe, vă veţi reliefa uimitor de cuceritori şi de pătimaşi!

 

BALANŢA: Puteţi avea parte de unele discuţii productive legate de bani sau de de alte valori. Vă mai puteţi rafina şi unele calităţi de ordin mental. În chestiuni familiale, astrele relevă că veţi avea, chiar cu succes, o atitudine mai dominantă.

 

SCORPION: Vă veţi arăta mai deschişi, mai comunicativi, precum şi extraordinar de descurcăreţi. Totodată, astrele vă relevă şi mai rezistenţi în plan mental. Mai puteţi afla şi o veste majoră despre un om important din anturaj.

 

SĂGETĂTOR: S-ar prea putea ca în această zi să faceţi o descoperire care vă va mira grozav! Este o zi optimă pentru a pune la punct unele planuri mai discrete, poate chiar şi secrete. Vă veţi arăta mai ambiţioşi în plan financiar.

 

CAPRICORN: Aveţi parte de o zi potrivită pentru întâlniri şi alte acţiuni de socializare alături de prieteni, amici. Puteţi câştiga şi patronajul unei persoane inteligente. Veţi mai avea parte şi de o doză mai ridicată de vitalitate şi de curaj.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi destul de favorabilă pentru încerca unele schimbări în plan profesional, public. Comunicarea cu şefii vă va fi de bun augur. Un bărbat cu autoritate vă va fi de mare ajutor în rezolvarea unei chestiuni mai complicate.

 

PEŞTI: În această zi vă sunt foarte indicate călatoriile la drum lung. Mai puteţi afla şi unele veşti foarte importante pentru interesele voastre pragmatice. Puteţi câştiga şi amiciţia unei personalităţi puternice care vă va fi de mare ajutor.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.