E scris în stele – miercuri, 11 aprilie 2018

Unghiul celest marcant al zilei este evidenţiat de trigonul dintre Venus din Taur cu Marte din Capricorn. Această configuraţie astrologică ne va oferi mai multă vivacitate, afectivitate, bună dispoziţie şi plăcere de viaţă. Această energie astrală ne va amplifica toate trăirile şi interesele ce ţin de: amor, tandreţe, sensibilitate, senzualitate, afectivitate, delicateţe, gingăşie şi estetică. Astfel, astrele indică o zi a dragostei, a împlinirii conjugale şi a romantismului. Expresia armoniei dintre planetele de cuplu îi va ocroti mai ales pe îndrăgostiţi, aceştia fiind întâii beneficiari ai acestei aspectării pozitive a boltei lumii.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată că bănuţii vă vor sosi mai uşor, putându-vă bucura şi de unele bunuri de mare preţ! Este şi un moment propice pentru a vă cultiva unele talente de ordin artistic. Veţi obţine şi o izbândă profesională însemnată.

 

TAUR: Vă veţi simţi mai plăcuţi, senzuali şi plini de viaţă, atrăgând cu facilitate privirile dulci ale celor din jur. Un bărbat mai tânăr de la mare distanţă vă va face un mare bine! Este o zi fastă şi pentru călătorii.

 

GEMENI: Vi se poate releva o escapadă romantică mai discretă în orizontul acestei zile. Veţi da dovadă şi de o atitudine mai empatică în raport cu persoanele aflate în mare nevoie. Veţi rezolva şi problema unei îndatorări.

 

RAC: Ieşirile şi alte evenimente alături de prieteni vă vor fi o sursă de relaxare şi bucurie. Puteţi câştiga şi amiciţia unei femei frumoase. Este un moment propice pentru a încerca o acţiune mai decisivă în afaceri.

 

LEU: În această zi veţi beneficia de susţinerea şi aprecierea necondiţionată a şefilor. Vă veţi câştiga un bun renume ce vă va înlesni demersurile viitoare. Se mai relevă şi o întărire viguroasă în planul sănătăţii.

 

FECIOARA: Este o zi minunată pentru călătorii, relevându-se o înaltă doză de satisfacţie şi împlinire de pe urma acestora. În caz de vreo evaluare, veţi obţine un rezultat chiar bun. Este o perioadă fastă şi pentru competiţii.

 

BALANŢA: Astrele rezumă un ajutor financiar consistent, precum şi o mai naturală echilibrare în sens lăuntric. Vă veţi reliefa şi mai fermi în raporturile cu membrii familiei. Puteţi dispune cu succes şi de lucrări în casă.

 

SCORPION: Armonia, respectul şi fericirea vă vor încununa viaţa de cuplu. Raporturile generale cu cei din jur vor cunoaşte o nuanţă amiabilă, cordială. Aştrii mai exprimă şi o comunicare mai directă şi destul de categorică.

 

SĂGETĂTOR: La locul de muncă veţi avea raporturi colegiale extrem de armonioase şi plăcute, fiind de-a dreptul îndrăgiţi. Se mai identifică şi o fastă remediere în planul sănătăţii. Vă veţi arăta şi mai axaţi pe bani.

 

CAPRICORN: Dragostea, candoarea şi buna dispoziţie vă vor însenina ziua! Puteţi realiza şi o încântătoare cucerire sentimentală. Este o zi propice şi pentru doamnele ce işi doresc un copil. Veţi mai dispune şi de o vitalitate forte!

 

VĂRSĂTOR: Raporturile cu membrii familiei vor cunoaşte o desfăşurare caldă şi apreciativă. Este o perioadă recomandată pentru a aborda modificări  estetice în cămin. Aveţi parte şi de o susţinere utilă pentru acţiuni discrete.

 

PEŞTI: Vorbele voastre vor fi ,,aur” pentru cei din jur, reliefând un discurs sensibil cu nuanţe poetice. Se mai pot ivi şi unele veşti excelente! Vă veţi arată drept lideri în grupul vostru de prieteni, expunând unele idei constructive.

 

Dragii mei, sa nu uitaţi că astrele predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *