E scris în stele – miercuri, 18 decembrie 2019

Prezenţa astrală reprezentativă a zilei este dată de cuadratura Lunii din zodia Fecioarei cu planeta Mercur din semnul celest al Săgetătorului. Acest eveniment ceresc ne poate provoca stări de indispoziţie, agitaţie, îngrijorare, nehotărâre, indiscreţie şi lipsă de concentrare mentală. Cheia remedierii acestor predispoziţii astrologice stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini care ţin de amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se pot ivi unele mici tulburări în activitatea de la locul de muncă. Nu este o zi fastă pentru învăţare, testări şi călătorii, aşadar vă recomand să amânaţi aceste chestiuni pentru o altă zi.

 

TAUR: Vă puteţi lovi de unele neplăceri în iubire, dar şi alte chestiuni ce ţin de popularitate. Din păcate, se prea poate să nu fiţi apreciaţi la justa voastră valoare. Există un minor risc de accidente cauzate de neatenţie.

 

GEMENI: Relaţionarea cu familia nu va fi tocmai foarte grozavă în această zi. Încercaţi, cu mai multă înţelegere, să depăşiţi aceste impasuri. Nu este o zi favorabilă pentru tranzacţii, negocieri şi afaceri, în general.

 

RAC: Veţi avea parte o stare lăuntrică mai idealistă şi visătoare. Nu este indicat să vă ocupaţi de chestiuni ce necesită o atitudine mai pragmatică şi pământeană. Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi în chestiuni ce ţin de deplasări.

 

LEU: Încercaţi să fiţi mai economi cu resursele voastre financiare. Nu este o zi favorabilă pentru planuri de ordin material. În dragoste se pot ivi unele neînţelegeri cu persoana iubită, însă abordabile cu puţin tact.

 

FECIOARA: Astrele vă indică mai sensibili, romantici şi imaginativi. Este o zi benefică pentru a vă dărui artei, literaturii şi frumosului. Se pot prezenta unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu este o zi fastă pentru relocări.

 

BALANŢA: Veţi dispune de o concentrare mentală şi emoţională ceva mai slabă. Este absolut necesar să fiţi mai atenţi şi concentraţi în sarcinile zilei. Nu este o zi fastă pentru călătorii, învăţare şi discuţii serioase.

 

SCORPION: Relaţiile amicale vor cunoaşte o natură ceva mai schimbătoare pentru această zi. Nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor. În plan financiar se pot releva unele încurcături, aşadar fiţi ceva mai atenţi cu banii.

 

SĂGETĂTOR: Unele întâmplări legate de latura profesiei vă vor dezamăgi, iar relaţionarea cu şefii va fi mai confuză. Încercaţi să nu vă împărţiţi ,,în zece locuri deodată” şi adoptaţi o atitudine ceva mai organizată.

 

CAPRICORN: Puteţi fi intoxicaţi cu unele veşti sau informaţii false sau doar parţial adevărate. Fiţi, aşadar, mult mai înţelepţi. Încercaţi să vă concentraţi mai atent asupra sarcinilor cotidiene şi fiţi ceva mai practici.

 

VĂRSĂTOR: Ar fi indicat să vă ancoraţi mai stabil latura emoţională, controlându-vă ieşirile nepotrivite. Fiţi mai atenţi cu banii şi încercaţi să ajungeţi şi la un acord cu prietenii. Anumite planuri de viitor pot cunoaşte un blocaj.

 

PEŞTI: Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o implicare mai nesatisfăcătoare. Este foarte indicat să vă puneţi la punct orice eventuală neînţelegere apărută. În carieră nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *