E scris în stele – miercuri, 2 ianuarie 2019

Aspectul ceresc major al zilei este înfăţişat de conjuncţia Soarelui cu planeta Saturn pe semnul zodiacal al Capricornului. Energia acestei poziţionări astrologice este una destul de tensionată, putând reliefa ipostaze destul de dificile ce conduc la: blocaje, maliţiozitate, încăpăţânare, nefericire şi lipsă de încredere în sine. Modalitatea cea mai clară de ,,îndulcire” a acestui aspect celest negativ stă în manifestarea şi dezvoltarea unor trăsături pozitive ce ţin de: disciplină, seriozitate, maturitate, omenie, nobleţe şi  demnitate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Va trebui să faceţi faţă unor zvonuri mai răutăcioase ce vă vor afecta imaginea publică. Relaţia cu superiorii va cunoaşte unele neajunsuri. Pot apărea şi unele neînţelegeri cu părintele de gen opus.

 

TAUR: Puteţi avea parte de o criza de ordin spiritual, de credinţă. Căutaţi să aveţi încredere în planul Divinităţii pentru voi! Nu este o zi favorabilă pentru examinări. Feriţi-vă şi de pericole la drum.

 

GEMENI: Câteva întâmplări mai nefaste vă pot strica starea de spirit. Căutaţi să nu vă împrumutaţi în această zi. Vi se pot reliefa şi unele potenţiale incidente sau accidente, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

RAC: Ar fi chiar indicat să evitaţi afacerile şi tranzacţiile majore în această zi. Pot apărea şi unele probleme cu legea. În viaţa de cuplu se pot ivi unele tensionări severe, aşadar optaţi pentru o atitudine mai îngăduitoare.

 

LEU: Puteţi avea parte de unele conflicte cu aceia de la job. Vă este recomandat să nu amplificaţi aceste disensiuni. Fiţi mult mai grijulii în privinţa stării de sănătate, ferindu-vă de orice tip de exces.

 

FECIOARA: Vă puteţi afla în centrul unei chestiuni destul de nepopulare. Nu este o zi propice urmăririi unor infatuări pasionale. În privinţa copiilor se pot prezenta unele dezamăgiri semnificative.

 

BALANŢA: Veţi dispune de o stare afectivă cam neplăcută. Ar fi recomandat să trataţi raporturile familiale într-un mod cât mai rezonabil, pentru a nu aduce în prim plan unele discuţii inutile. Nu faceţi modificări în casă!

 

SCORPION: Stresul şi oboseala vă pot afecta randamentul acestei zile. Nu este o zi avantajoasă pentru decizii importante. Mai multă atenţie şi la călătorii pe distanţe scurte. Nu intraţi în conflicte fără sens!

 

SĂGETĂTOR: Pot apărea unele pierderi de bunuri ori valori. Vă puteţi lovi de unele dificultăţi de ordin financiar, astfel căutaţi o să fiţi mai chibzuiţi. Nu vă folosiţi talentele şi capacităţile înspre obiective negative!

 

CAPRICORN: Puteţi reliefa o latură mai dură şi suspicioasă. Ar fi bine să vă controlaţi orice manifestare mai discutabilă. Deşi este o zi mai ,,întunecată”, în curând ,,va răsări soarele şi pe strada voastră”.

 

VĂRSĂTOR: În această zi puteţi resimţi unele blocaje şi încordări destul de severe. Căutaţi să vă ,,înarmaţi” cu mai multă tenacitate şi încredere de sine. Indiferent de obstacole, alegeţi să îi susţineţi pe cei din jur.

 

PEŞTI: Planurile realizate în ultima perioadă vor cunoaşte un regres semnificativ. Se mai pot evidenţia şi câteva neînţelegeri mai serioase cu unii dintre prieteni. Nu vă bazaţi prea mult pe susţinerea apropiaţilor.

 

Să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.