E scris în stele – miercuri, 20 martie 2019

Marcajul astrologic reprezentativ al zilei este oferit de către sextilul planetei Mercur, în retrogradare, din Peşti cu Saturn din zodia Capricornului. Planetele indică un moment oportun care ne va oferi o energie versatilă şi constructivă, folositoare în a ne atinge multe dintre obiectivele scontate pentru această zi. Poziţionarea planetară evocată ne sporeşte toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, adaptabilitate, tact şi ingeniozitate. Este o zi potrivită astral pentru a ne dedica unor activităţi şi sarcini ce necesită exersarea productivă, eficientă şi constantă a atenţiei şi a răbdării în beneficiul unor activităţi de ordin practic sau pragmatic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Puteţi beneficia de o intuiţie grozavă! Se prea poate să descifraţi o enigmă ce v-a intrigat în ultima perioadă ori doar să aflaţi un secret delicios! În plan profesional, aspectele zilei indică stabilitate şi coerenţă!

 

TAUR: Relaţiile cu prietenii se vor arăta mai naturale şi mai lejere în plan comunicaţional! Puteţi câştiga şi amiciţia unei persoane foarte inteligente! Este o zi favorabilă şi pentru contacte cu persoane mature aflate la mare distanţă.

 

GEMENI: Aveţi parte de o zi nemaipomenită pentru a tatona unele direcţii promiţătoare de succes profesional! Raporturile cu şefii vor relifa o latură mai raţională. Mai puteţi rezolva şi o chestiune mai veche legată de un împrumut.

 

RAC: Dacă aveţi în plan unele călătorii sau drumuri mai lungi, fiţi liniştiţi deoarece acestea probabil vor avea un deznodământ pozitiv. Puteţi primi şi o veste interesantă din străinătate! Evenimentele vieţii de cuplu vă vor reliefa predictibilitate şi stabilitate.

 

LEU: Este o zi de bun augur pentru a discută despre un credit, un ajutor financiar sau o restituire! Veţi prezenta şi o mai bună înţelegere a propriilor afecte şi trăiri lăuntrice. Se relevă şi o remediere stabilă a stării de sănătate.

 

FECIOARA: Astrele rezumă o comunicare mai forte şi onestă cu persoană de cuplu! Este un moment fast şi pentru chestiuni ce ţin de negocieri, de contracte sau de lege! În viaţa sentimentală, perioada următoare va indica o consolidare a raporturilor.

 

BALANŢA: Starea de sănătate vă va reda unele semne mai încurajatoare! La locul de muncă, în relaţia cu colegii, veţi colabora foarte eficient, achitându-vă inventiv de sarcini. Se relevă şi o normalizare a relaţiilor familiale.

 

SCORPION: Veţi beneficia de popularitate şi veţi fi foarte admiraţi şi preţuiţi pentru talentele şi capacităţile voastre! Se arată şi unele discuţii limpezi cu proprii copii. Este o zi bună şi pentru drumuri scurte.

 

SĂGETĂTOR: Puteţi avea parte de unele discuţii extraordinar de revelatoare în relaţia cu familia natală. Este şi o perioadă prielnică pentru unele schimbări, chiar fizice, în casă. Când discutăm de bani, astrele relevă o reuşită stabilă.

 

CAPRICORN: Veţi da dovadă de elocvenţă şi claritate în gândire! Vă pot parveni şi unele veşti de bun augur de un interes deosebit. Seriozitatea, onorabilitatea şi pofesionalismul vă vor fi atribute esenţiale per ansamblul zilei.

 

VĂRSĂTOR: Este un moment prielnic astral pentru a demara unele discuţii pragmatice ce ţin de bani ori de alte resurse. Vă puteţi rafina şi abilităţile şi competenţele de ordin intelectual sau oratoric. Puteţi beneficia şi de suportul discret al unei persoane vârstnice.

 

PEŞTI: Este o zi potrivită pentru a vă exterioriza şi a fi cumva mai socialiabili! Vă recomand activităţile în care să vă folosiţi, la un nivel cât mai înalt, intelectul şi latura mentală. Vă puteţi baza şi pe suportul ferm al prietenilor vechi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.