E scris în stele – miercuri, 25 decembrie 2019

Aspectarea celestă reprezentativă a zilei este oferită de trigonul Soarelui din semnul Capricornului cu planeta Uranus, în retrogradare, din zodia Taurului. Expresia acestui unghi astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, nonconformism, inovativitate, viziune şi independenţă. Această manifestare celestă ne va oferi prilejul trăirii unor evenimente foarte speciale, fiind o zi a imprevizibilului, a hazardului şi a ineditului.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Totodată, se poate arată și un noroc chiar bunicel la bani sau la alte valori.

 

TAUR: Veţi fi mult mai spirituali şi veţi avea şi o ,,măsură” mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi înțelegere interpersonală. Se arată şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

GEMENI: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,vorba astrelor” se arată şi o trăire, o întâmplare, destul de enigmatică! Se mai relevă şi o intuitivitate mult mai pronunţată decât în alte zile.

 

RAC: Pentru această zi se întrevede, în viaţa sentimentală, o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

LEU: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor de serviciu. Totuși, șefii vă vor simpatiza constant.

 

FECIOARA: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai fericită. Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

BALANŢA: Astrele vă prgștesc o zi mai liniştită şi odihnitoare în familie. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Vă puteţi ,,reîncărca bateriile” pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

SCORPION: Veţi fi mai solari şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune şi de o doză superioară de inspiraţie, fiind mai obiectivi în judecată. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

SĂGETĂTOR: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

CAPRICORN: Vă veţi arăta mai solari, mai energici şi mai deschiși. Aşadar, este o zi de bun augur pentru a încerca rezolvarea unor treburi presante! Totodată, puteţi avea o şansă interesantă în activităţi ce ţin de speculă ori hazard.

 

VĂRSĂTOR: Astrele vă indică cumva mai emoţionali şi mai afectivi în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Se mai prevăd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

PEŞTI: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, mai intuitivi şi mai interesanți.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi sunteți cei care dispun!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *