E scris în stele – miercuri, 4 octombrie 2017

Conjunctura planetară analizată este oferită de trigonul lui Venus din semnul astrologic al Fecioarei cu planeta Pluton din zodia Capricornului. Expresia acestui aspect astral este una de bun augur, accentuând, într-un mod firesc, ambiţia şi decisivitatea. Această aspectare celestă ne expune noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, dar şi, mai ales, de: senzualitate, extaz, pasiune, împlinire romantică şi magnetism erotic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: La locul de muncă veţi avea parte de raporturi amiabile. Se mai relevă şi o minoră îmbunătăţire atunci când discutăm de starea de sănătate. Profesia vă va oferi oportunitatea unei măreţe reuşite.

 

TAUR: Astrele indică o zi fastă şi pătimaşă în chestiuni de ordin sentimental. Veţi fi plăcuţi şi admiraţi de către cei din jur. Totodată, se mai arată şi potenţialul unei trări, experienţe spirituale revelatoare.

 

GEMENI: Armonia şi înţelegerea vă vor anima viaţa familială. Puteţi achiziţiona şi un produs minunat pentru a vă înfrumuseţa, umaniza casa. Veţi mai da dovadă şi de o tărie vitală a personalităţii.

 

RAC: Astăzi veţi raţiona evenimentele printr-o abordare mai afectivă. Astfel, comunicarea cu anturajul vă va oferi satisfacţii remarcabile. Veţi mai da dovadă de persuasiune şi fermitate în negocieri.

 

LEU: Succesul material va fi un dat al acestei zile. Vă puteţi achiziţiona şi un rafinat produs de lux. Se mai prezintă şi o bună remediere a sănătăţii. La job veţi câştiga facil respectul colegilor.

 

FECIOARA: Fericirea, şarmul şi candoarea vă vor fi drept atribute per ansamblul acestei zile, radiind o senină energie pozitivă. Atunci când vorbim de dragoste, amor se arată o zi deosebit de încântătoare.

 

BALANŢA: Puteţi avea parte de o aventură sentimentală intensă şi pătimaşă. Se mai relevă şi indicii mai prielnice legate de sănătate. Totodată, vă veţi întări poziţia în raport cu ceilalţi membrii ai familiei.

 

SCORPION: Este o zi potrivită pentru evenimente relaxante, recreative alături de prieteni. Va puteţi ralia unor principii de viaţă superioare. Ipostaza mentală a perioadei vă va marca drept tranşanţi şi determinaţi.

 

SĂGETĂTOR: Veţi sta foarte bine când discutăm de imagine publică, socială. Se mai arată că veţi beneficia de susţinerea unor persoane cu influenţă în societate. Totodată, se mai relevă şi o categorică ambiţie financiară.

 

CAPRICORN: Toate chestiunile ce ţin de învăţare şi evaluări vă sunt frumos reliefate per totalul acestei zile. Veţi mai fi percepuţi de către cei din jur ca fiind personalităţi impozante şi capabile.

 

VĂRSĂTOR: Stelele zilei vă arată încercaţi de emoţii calde, altruiste. Veţi avea o zi norocoasă şi în plan material. Se enunţă şi depăşirea obstacolelor, capcanelor urzite de aceia care vă duşmănesc în secret.

 

PEŞTI: Veţi avea parte de momente dulci şi sincere în viaţa de cuplu. Totodată, se mai prezintă şi o amabilă relaţionare cu cei din jur. Puteţi obţine prietenia unei persoane influente, competente.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.