E scris în stele – miercuri, 5 decembrie 2018

Aspectul astrologic vital al zilei este înfăptuit de trigonul Lunii din Scorpion cu Neptun din Peşti. Această conjunctură astrală dăruieşte: inspiraţie, clarviziune, idealism, precum şi unele talente şi aptitudini artistice ori literare. Este un aspect celest care potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă sau estetism. Per total, energia acestei aspectări astrale are menirea de a ne apropia de scopul spiritual al vieţii fiecăruia, al evoluţiei noastre aflate dincolo de dimensiunea materialităţii, în cea a sufletului şi a eternului Divin.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele relevă că veţi avea parte de un bun noroc la resursele apropiaţilor. Se mai prezintă şi o reechilibrare emoţională de bun augur. Divinitate vă va ocroti de marile rele ale acestei zile.

 

TAUR: Se arată o zi mai caldă şi armonioasă în plan sentimental. Înţelegerile cu cei din jur au şanse mari să fie onorate. Prietenii vă vor oferi unele circumstanţe extreme de favorabile pentru planurile voastre.

 

GEMENI: Veţi avea o zi mai prielnică în chestiuni ce ţin de starea generală de sănătate. În ceea ce ţine de carieră se arată rezultate grozave ce vă vor obţine o reuşită tactică. Veţi fi foarte apreciaţi şi admiraţi.

 

RAC: Astrele indică o zi favorabilă în chestiuni ce ţin de dragoste şi relaţia cu cei mai mici din familie. Se mai arată şi unele veşti plăcute şi un bun spor la călătorii, precum şi un moment foarte avantajos pentru evoluţie spirituală.

 

LEU: Se arată unele episoade, legate de casă şi familie, ce vă vor oferi mai multă linişte şi împlinire sufletească. Veţi mai avea şi un foarte bun noroc la banii celorlalţi, dar şi o protecţie împotriva marilor incidente sau accidente.

 

FECIOARA: Veţi da dovadă de o gândire profundă şi altruistă. Comunicarea cu cei din jur va fi un plus al acestei zile. În viaţa de cuplu, dar şi în afaceri şi în alte înţelegeri, se arată evenimente ce vă vor oferi bucurie.

 

BALANŢA: Veţi avea parte de o zi ceva mai prielnică în plan financiar. La locul de muncă veţi resimţi unele sentimente de împlinire şi înţelegere. Starea generală de sănătate va cunoaşte o remediere importantă.

 

SCORPION: Veţi fi mai relaxaţi, împliniţi şi liniştiţi. Veţi afişa o atitudine sentimentală şi protectivă faţă de cei din jur. Totodată, în iubire se arată şi o mare cucerire. Veţi avea succes şi la speculaţii.

 

SĂGETĂTOR: O femeie, probabil mai matură, vă va oferi suportul său într-un mod discret şi altruist. Veţi dispune de o stare interioară, mentală cumva mai tihnită. Familia vă va oferi momente calde, frumoase şi conciliante.

 

CAPRICORN: Astrele indică o zi avantajoasă pentru întâlniri şi alte demersuri legate de prieteni şi amici. Veţi prezenta o judecată înţeleaptă şi profundă ce îi va fermeca pe cei din jur. Se arată şi unele veşti fericite.

 

VĂRSĂTOR: În această zi se relevă mai multă cooperare şi înţelegere în chestiuni ce ţin de mediul profesional. Se mai arată că puteţi avea parte de un noroc colosal în chestiuni ce ţin de bani şi beneficii materiale.

 

PEŞTI: Se arată că veţi dispune de o judecată sănătoasă, rezonabilă şi armonioasă. Veţi avea succes în chestiuni ce ţin de călătorii şi străinătate. Veţi fi şi mai joviali, plăcuţi, precum şi ceva mai petrecăreţi.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *