E scris în stele – miercuri, 9 ianuarie 2019

Unghiul astral cercetat al zilei este exprimat de sextilul Lunii din Vărsător cu planeta Uranus din semnul zodiacal al Berbecului. Expresia acestui aspect astrologic ne va aduce o doză înaltă de: originalitate, inventivitate, versatilitate, inovativitate, nonconformism, vizionarism şi independenţă. Acest aspect ceresc, dată fiind şi prezenţa Lunii în această configuraţie, va avea un efect ceva mai pregnant, mai ales, asupra reprezentantelor genului frumos.

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi de bun augur pentru activităţi şi evenimente ce implică prietenii şi amicii. Se poate arăta şi un fericit ajutor din partea unui prieten. Mai poate apărea şi o călătorie neprevăzută sau o veste mai stranie.

 

TAUR: Se arată o zi chiar foarte bună în plan profesional. Se prea poate să vă atingeţi, într-o bună măsură, mai toate obiectivele propuse. Atenţie, însă, la un minor risc de accidente ori incidente.

 

GEMENI: Beneficiaţi de astre favorabile pentru chestiuni care presupun călătorii şi emancipare spirituală. Se arată o zi cu noroc şi pentru aceia care urmează o formă de învăţământ. În cuplu se observă situaţii noi.

 

RAC: Veţi avea o zi mai bună în plan bănesc. Totodată, vă veţi arăta mai ambiţioşi, mai calmi şi mai echilibraţi. La locul de muncă veţi munci mai inteligent şi veţi aduce şi unele inovaţii de proces.

 

LEU: Este o zi minunată pentru chestiuni care implică dragostea şi viaţa de cuplu în general. Totodată, este un moment foarte prielnic pentru a oferi teme noi în relaţia cu persoana dragă.

 

FECIOARA: La locul de muncă veţi fi admiraţi pentru hărnicia şi dăruirea voastră! Relaţiile cu colegii vor decurge în sensul dorit de voi. Sănătatea, în general, vă va oferi semne de îmbunătăţire.

 

BALANŢA: Astrele vă relevă o zi formidabilă pentru distracţii şi evenimente recreative. Astfel, puteţi da chiar şi o petrecere! În dragoste beneficiaţi de o susţinere astrală deosebită. Veţi fi şi foarte inventivi şi inovativi în gândire.

 

SCORPION: Se arată o zi cu înţelegere şi ajutorare în viaţa familială. Puteţi dispune şi de unele modificări sau amenajări ale căminului. În ceea ce ţine de bani, fiţi pe fază la unele oportunităţi bunicele de câştig.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai isteţi, imaginativi şi adaptabili. Veţi avea succes în activităţi ce ţin de studiu, evaluări şi călătorii. Veţi dispune de o ingeniozitate grozavă şi de o inventivitate pe măsură!

 

CAPRICORN: Vi se preconizează unele posibilităţi neaşteptate de succes material. Aşadar, vor fi unele evenimente chiar bune legate de bani. Totodată, în această zi veţi întâmpina şi unele întâmplări destul de stranii.

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, empatici şi încrezători în sine. Îi veţi domina, ca prezenţă, cu facilitate pe cei din jur. Se arată şi unele evenimente şi activităţi mai neobişnuite alături de prieteni.

 

PEŞTI: Vă veţi prezenta mai sensibili şi mai interiorizaţi, însă mult mai profunzi şi milostivi în plan emoţional. Încercaţi să nu vă autoizolaţi! În plan profesional se pot ivi unele ocazii surprinzătoare de ascensiune.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul este cel ce dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *