E scris în stele – sâmbătă, 11 noiembrie 2017

Unghiul celest reprezentativ al acestei zile este dezvăluit de trigonul dintre Saturn din Săgetător şi Uranus, în retrogradare, din Berbec. Această prezenţă astrală majoră ne descrie noţiuni ce ţin de: seriozitate, perseverenţă, realism, inventivitate, originalitate şi genialitate. Configuraţia  astrologică analizată ne va ajuta în obţinerea unor succese cu adevărat impresionante, graţie unor eforturi mai vechi, bazate pe explorarea şi dezvoltarea unor noi posibilităţi şi paradigme, cu deschiderea specifică a calităţilor uraniene. Astfel, este un moment al schimbării, al reînnoirii şi al inovării ce va dovedi o frumoasă trăinicie.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În această zi veţi reliefa concepţii şi principii de viaţă de o nuanţa mai tradiţională. Se mai arată şi un succes la drum lung, graţie seriozităţii voastre. Vă recomand să abordaţi o atitudine mai dinamică per ansamblul zilei.

 

TAUR: Dacă aveţi de recuperat un împrumut ori o valoare, s-ar prea putea ca în această zi să realizaţi progrese utile înspre această direcţie. Se mai prezintă şi o plenitudine de evenimente mai curioase, însă abordabile luate pas cu pas.

 

GEMENI: Afacerile, tranzacţiile, negocierile şi toate celelalte înţelegeri se vor dovedi profitabile. În planul cuplului se relevă o stabilizare, o consolidare a raporturilor. Prietenii vă vor oferi surprize nostime ce vă vor amuza copios.

 

RAC: Aceia care lucrează în această zi vor dovedi un minunat simţ al responsabilităţii. Se mai remarcă şi o remediere importantă în privinţa sănătăţii. Vi se mai pot reliefa şi unele posibilităţi constructive de reuşită în carieră.

 

LEU: Veţi avea parte de o ancorare în viaţa afectivă, putând beneficia de un suport concret al persoanei iubite. Este o zi fastă pentru activităţi educative şi serioase cu cei mici. Puteţi auzi şi unele veşti destul de ciudate, inedite.

 

FECIOARA: Ipostaza familială vă va oferi sentimente calde şi apreciative. Este o perioadă fastă pentru a demara unele proiecte majore ce ţin de mediul casnic. Se mai relevă şi un risc de accidente ori incidente, deci fiţi ceva mai grijulii.

 

BALANŢA: Astrele vă descriu o judecată matură, înţeleaptă şi sobră. Veţi comunica cu cei din jur printr-un stil demn şi onorabil. Aveţi parte chiar şi de unele oportunităţi foarte grozave în afaceri. Totul e să le şi exploataţi!

 

SCORPION: În sfârşit se va ivi şi o stabilizare reală în plan financiar. Planurile voastre băneşti vor avea roade pe viitor. La job vă veţi achita de sarcini utilizându-vă, într-o mai mare măsură, originalitatea şi ideile sclipitoare.

 

SĂGETĂTOR: Aştrii zilei vă relevă serioşi, pragmatici şi metodici. Prin urmare, veţi obţine respectul şi admiraţia unor oameni de calitate. În viaţa sentimentală puteţi trăi unele episoade mai neobişnuite, însă chiar recreative.

 

CAPRICORN: O persoană de bine, probabil mai în etate, vă va susţine discret, dar foarte ferm. Se poate prezenta şi o ameliorare a stării de sănătate. Este un moment avantajos pentru a aduce o revoluţie în chestiunile ce ţin de cămin.

 

VĂRSĂTOR: Vă puteţi baza pe susţinerea şi suportul prietenilor în mai toate circumstanţele zilei. Aspiraţiile voastre vor avea şanse clare de izbândă. Veţi comunica şi într-un sens mai fluent, original şi natural cu aceia din anturaj.

 

PEŞTI: Se arată o zi cu beneficii înalte în paleta imaginii publice. Puteţi avea parte de unele propuneri solide de afirmare în arena socială. Este şi o zi cu şanse frumoase de câştig financiar, însă pe domenii mai specializate, de nişă.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *