E scris în stele – sâmbătă, 18 ianuarie 2020

Ipostaza astrologică majoră a acestei zile este evidenţiată de opoziţia Lunii din Scorpion cu Uranus din Taur. Această configuraţie astrală este una nefastă, putând prilejui dificultăţi, mai ales, în sfera relaţională şi în cea afectivă. Aşadar, acest indicator planetar ne poate aduce: imoralitate, asprime, insensibilitate, instabilitate, furie, răzvrătire, indolenţă, excentricitate precum şi alte circumstanţe degradante. Cele mai predispuse persoane către influenţa teribilă a acestui eveniment planetar sunt femeile, îndeosebi acelea mai mature.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Ar fi recomandat să încercaţi să evitaţi orice tip de exces, dar şi să fiţi cumva mai precauţi în chestiuni de ordin material. Există un oarecare risc de incidente, aşadar păziţi-vă mai bine!

 

TAUR: În viaţa de cuplu vă puteţi lovi de unele supărări, precum şi alte situaţii nefaste. În afaceri, dar şi în chestiuni legale, se arată o doză ridicată de neşansă, deci fiţi ceva mai prevăzători.

 

GEMENI: La locul de muncă veţi întâmpina unele evenimente ceva mai dificil de gestionat. Toate aceste probleme par a avea o cauză subiectivă, nu una raţională. Atenţie şi la modul de conlucrare cu colegii!

 

RAC: În sfera sentimentală pot apărea unele conflicte ce vă pot strica ziua. Încercaţi să adoptaţi o atitudine mai detaşată şi mai conciliantă. Încercaţi să vedeţi situaţia şi din unghiul persoanei dragi.

 

LEU: Se pot prezenta unele probleme mai sensibile legate de cămin, dar şi de un părinte. Fiţi mai atenţi în chestiunile profesionale, deoarece unele personaje abuzive cu putere vor încerca să vă doboare.

 

FECIOARA: Astrele indică o doză mai înaltă de stres. Aşadar, luaţi toate activităţile pe rând şi nu clacaţi! Se mai pot prezenta şi unele amânări sau dificultăţi legate de evaluări sau de călătorii. Fiţi mai diplomaţi şi în discurs!

 

BALANŢA: Fiţi mult mai economi şi prevăzători în treburi de ordin material! Încercaţi să amânaţi achiziţiile importante pentru o altă zi. Astrele vă pot indica şi un risc mai semnificativ de incidente, aşadar fiţi mai grijulii.

 

SCORPION: Încercaţi să căutaţi un echilibru, o armonie în relaţiile cu cei din jur. Temperaţi-vă pornirile maliţioase şi afişaţi o abordare mai justă. În cuplu vă puteţi lovi de o atitudine mai radicală a persoanei iubite.

 

SĂGETĂTOR: În această zi va trebui să faceţi faţă unor întâmplări mai supărătoare şi dificile. O femeie va încerca să vă discrediteze în ochii apropiaţilor. Ar fi indicat să vă îngrijiţi mai mult de sănătate.

 

CAPRICORN: Se pot prezenta unele dezamăgiri din partea unor prieteni apropiaţi. Încercaţi să nu puneţi la suflet aceste decepţii şi treceţi mai departe. Se mai pot revela şi unele probleme în viaţa amoroasă.

 

VĂRSĂTOR: Această zi vă poate aduce unele lezări semnificative în planul profesiei. Se mai poate ivi un dezacord subiectiv cu şefii sau o pătare a reputaţiei. Fiţi mai atenţi şi la unele probleme familiale.

 

PEŞTI: Nu este o zi indicată pentru călătorii şi examinări. Dacă aveţi programat un drum lung, amânaţi-l sau încercaţi să fiţi ceva mai atenţi în călătorie. Vă pot parveni şi unele veşti mai puţin favorabile.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi mereu dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *