E scris în stele – sâmbătă, 24 noiembrie 2017

Aspectarea celestă principală a zilei este oferită de trigonul planetei Mercur din Săgetător cu Uranus, în retrogradare, din Berbec. Expresia acestei energii astrale este una armonioasă, oferindu-ne, cu generozitate, un plus de recreere şi dezinvoltură în activităţile cotidiene. Acest aspect astral potenţează toate circumtanţele ce ţin de: inventivitate, originalitate, spontaneitate, inovativitate, creativitate, intuitivitate şi, mai ales, de atitudine independentă, atât în cuget, precum, şi în fapte. Aşadar, este o zi grozavă pentru a lua parte la acţiuni şi activităţi cu tentă nonconformistă, inedită, umanitară sau chiar extravagantă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea şi o ,,măsură” mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii, învăţătură, dar şi studiu. Totodată, puteţi avea o şansă interesantă în activităţi ce ţin de speculă ori hazard.

 

TAUR: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,vorba astrelor” se arată şi o trăire, o întâmplare destul de enigmatică! Se mai văd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

GEMENI: Pentru această zi se întrevede, în viaţa sentimentală, o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, mai intuitivi şi mai romantici.

 

RAC: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor lucrative. În schimb, se poate arată un noroc bunicel la bani.

 

LEU: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai fericită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de cei mai mici. Se arată şi o atitudine de viaţă destul de idealistă.

 

FECIOARA: Astrele vă indică o zi mai liniştită şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni sensibile sau amenajării unui colţişor de suflet al casei. Se arată şi o intuitivitate mult mai pronunţată decât în alte zile.

 

BALANŢA: Veţi fi mai poetici şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune şi de o doză superioară de inspiraţie, dar  veţi fi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai profund de prieteni.

 

SCORPION: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochi întredeschis la şanse de ordin material. Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o atitudine de simpatie a şefilor.

 

SĂGETĂTOR: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali şi mai romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

CAPRICORN: Astrele vă indică cumva mai emoţionali şi emotivi în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Va puteţi ,,reîncărca bateriile” pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

VĂRSĂTOR: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă nefastă în chestiuni ce ţin de afaceri.

 

PEŞTI: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

Să nu uitaţi ca astrele predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *