E scris în stele – sâmbătă, 26 mai 2018

Aspectarea celestă definitorie a zilei este oferită de trigonul lui Mercur din Taur cu Pluton, în retrogradare, din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă, reliefând noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului, profunzimea în judecată şi potenţarea spiritului investigativ. Aşadar, este o potrivită pentru a încerca să privim viaţa cu realism, prin ochi vii.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele rezumă o zi prielnică pentru discuţii şi negocieri legate de bani şi de alte valori. Vă mai puteţi dezvolta şi unele talente de ordin mental, intelectual. În profesie se relevă unele hotărâri de succes.

 

TAUR: Veţi fi mai comunicativi, sociabili şi cu un aer mai inteligent, însă şi oarecum duali şi inconstanţi. Aveţi indicii favorabile pentru drumuri mai lungi. Se mai prevăd şi unele veşti interesante de la depărtări.

 

GEMENI: În această zi veţi fi mai preocupaţi de studii ascunse şi alte chestiuni ce au o aură uşor mai ocultă, enigmatică. Veţi afla şi un secret chiar delicios! Se mai rezumă şi o minunată revitalizare.

 

RAC: Este o zi fantastică pentru evenimente de tot felul alături de prieteni, înţelegerea cu aceştia bazându-se pe o relaţionare activă şi dinamică. În viaţa de cuplu se arată o doză mai semnificativă de atracţie şi magnetism.

 

LEU: Puteţi tatona cu succes unele posibilităţi de avansare profesională. Veţi avea parte şi de o doză semnificativă de notorietate. La locul de muncă veţi da dovadă de o implicare şi de o capacitate de soluţionare excepţională.

 

FECIOARA: Veţi manifesta o fermitate deosebită în principiile voastre de viaţă. Se mai poate prezenta chiar şi o revelaţie de ordin spiritual. În dragoste se arată unele episoade, trăiri deosebit de intense şi hazarduoase.

 

BALANŢA: Vă puteţi rezolva de un împrumut sau de o altă formă de creditare. Aveţi grijă la unele riscuri de incidente din neatenţie ori de circulaţie. Este un moment propice şi pentru schimbări radicale în casă.

 

SCORPION: Se rezumă o zi de mare succes în cele ce ţin de afaceri, contracte, înţelegeri şi de alte târguieli. În viaţa de cuplu se reflectă o abordare ceva mai raţională. Veţi fi foarte fermi şi categorici în limbaj.

 

SĂGETĂTOR: Sănătatea vă va oferi unele semne de îmbunătăţire. La job vă veţi achita de sarcini într-un mod abil, isteţ şi rapid. Aştrii mai arată şi o şansă semnificativă de reuşită financiară, totul e să fiţi mai curajoşi.

 

CAPRICORN: În această zi puteţi vă puteţi dedica interesul amoros către persoane mai diverse. Comunicarea afectivă se va realiza mai natural şi cu francheţe. Veţi avea parte de o deosebită vigurozitate şi determinare.

 

VĂRSĂTOR: Relaţionarea şi comunicarea cu membrii familiei va fi un plus al acestei zile. Este un moment prielnic pentru a realiza unele schimbări în cămin. Vă veţi întări destul de ferm şi în plan psihic, lăuntric.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta foarte inteligenţi, elocvenţi şi superiori în discursul intelectual al zilei. Veţi avea parte de reuşită şi admiraţie în chestiuni ce ţin de evaluări. Puteţi dobândi şi protecţia unui personaj mai tenebros.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.