E scris în stele – sâmbătă, 28 iulie 2018

Aspectul astrologic al zilei este înfăptuit de evenimentul de Lună Plină de pe axa semnelor astrale ale Vărsătorului şi Leului, reliefând, prin poziţionarea acestei opoziţii peste axa nodurilor lunare, şi o specială ocultare a astrului nopţii. Acest unghi planetar ne vorbeşte de accese de impulsivitate, aroganţă, egoism, extravaganţă, vanitate, snobism şi lipsă de măsură. Soluţia astrală a temperării deficienţelor zilei stă în dezvoltarea personală a unor calităţi ce ţin de înţelepciune, integritate, corectitudine, bunăvoinţă şi pozitivism. Doar expresia acestor calităţi are, într-adevăr, potenţialul de a limita efectele adverse ale acestei opoziţii care indică un ,,război astral”, un conflict ce are urmări, chiar din plin, şi pe Pământ.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Raporturile amicale se vor releva cumva mai instabile pentru această zi. Aşadar, dacă se arată dezamăgiri din partea prietenilor fiţi cumva mai concilianţi cu aceştia. Mai multă atenţie şi la evenimentele din viaţa amoroasă.

 

TAUR: Se pot ivi unele evenimente turbulente în plan profesional. Astfel, fiţi ceva mai atenţi la locul de muncă. În plan familial se pot arăta unele neînţelegeri şi conflicte cu un membru cu autoritate al casei.

 

GEMENI: Veţi prezenta o stare emoţională cumva mai stresată şi surmenată. Ar fi recomandabil să vă odihniţi şi să vă relaxaţi ceva mai mult. Fiţi mai atenţi la drum sau la discuţii în contradictoriu.

 

RAC: Vi se poate releva un oarecare risc de incidente ori accidente. Aşadar, fiţi ceva mai prudenţi şi concentraţi. În plan financiar fiţi mai atenţi şi economi în cheltuieli, dar şi în investiţii.

 

LEU: Nu lăsaţi să apară episoade divergente în viaţa voastră de cuplu! La cel mai mic semn de discordie căutaţi o soluţie amiabilă şi echilibrată. Fiţi mai atenţi şi în afaceri. Încercaţi, pe cât posibil, să vă temperaţi orgoliul!

 

FECIOARA: Se pot reliefa unele probleme de sănătate. Încercaţi, astfel, să vă menajaţi cât mai mult starea de sănătate. Evitaţi să vă însinguraţi sau să vă retrageţi de lume. Atenţie mai mare şi la duşmanii secreţi!

 

BALANŢA: În dragoste vă veţi arăta mai cu toate şi destul de greu de mulţumit de persoana iubită. Încercaţi să vă moderaţi şi fiţi mai recunoscători faţa de persoana de alături. Mai multă atenţie şi cu prietenii!

 

SCORPION: Nu vă planificaţi sau asumaţi treburi casnice pentru această zi, deoarece deznodământul nu va fi unul încântător. Fiţi mai atenţi şi în profesie şi nu intraţi în discuţii mai aprinse cu şeful.

 

SĂGETĂTOR: Nu vă veţi putea concentra prea bine treburilor care implică efort mental şi comunicaţional. În concluzie, amânaţi astfel de chestiuni pentru o altă dată mai prielnică. Atenţie şi la călătorii şi examinări!

 

CAPRICORN: Din ceea ce prezintă astrele, nu prea vi se arată un spor satisfăcător la bani. Astfel, ar fi deosebit de indicat să adoptaţi o atitudine financiară mai austeră şi chibzuită. Atenţie şi la unele mici incidente!

 

VĂRSĂTOR: Vă veţi arăta mai duri şi mai încăpăţânaţi. Ar fi de dorit să reflectaţi mai mult şi să arătaţi o atitudine mai flexibilă şi înţelegătoare cu cei din jur. Mai multă atenţie în cuplu şi în afaceri!

 

PEŞTI: Starea voastră de sănătate va cunoaşte o oarecare depreciere pentru această zi. Astfel, ar fi indicat să vă menajaţi şi ocrotiţi mai serios de aceste probleme. Fiţi şi ceva mai laborioşi şi productivi la job.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *