E scris în stele – sâmbătă, 3 februarie 2018

Aspectarea celestă marcantă a zilei este evidenţiată de sextilul lui Mercur din Vărsător cu Marte din Săgetător. Descrierea acestui unghi celest este una deosebit de constructivă, conturând noţiuni ce ţin de: mobilitate, fluiditate, reuşită, persuasivitate, adaptabilitate, dinamism, dar şi de acuitate verbală şi intelectuală. Astfel, astrele rezumă o zi potrivită pentru demarea unor acţiuni şi activităţi îndrăzneţe, dar şi pentru o expresie comunicaţională mai viguroasă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Este o zi minunată pentru activităţi sociale, de grup. Prietenii vă pot da şi unele sfaturi destul de folositoare. La drum lung veţi obţine succesul scontat. Vă veţi arăta mai încrezători în propriile idei.

 

TAUR: Puteţi beneficia de unele discuţii profesionale ce vă vor reda o finalitate pozitivă. În plan social veţi afişa o latură mai intelectuală. Se poate ivi un minor risc de incidente, deci fiţi ceva mai precauţi.

 

GEMENI: Este o zi cu reuşită pentru studiu şi examinări, reliefând o energie mentală ascuţită şi determinată. Se pot prezenta şi unele veşti bune de la depărtări. În afaceri şi alte posturi similare veţi obţine un rezultat avantajos.

 

RAC: Se arată un moment fast pentru discuţii legate de un împrumut sau o creditare. Se poate prezenta şi un minor risc de evenimente de circulaţie. La job vă veţi arăta extrem de capabili. Starea de sănătate vă va da semne mai bune.

 

LEU: Veţi comunica într-un sens clar şi onest cu persoana iubită. Se prezintă şi o şansă optimistă de reuşită în afaceri. Este o zi de bun augur şi pentru speculaţii. În dragoste veţi manifesta intensitate şi atractivitate.

 

FECIOARA: La job vă veţi achita de sarcini într-un mod foarte inteligent. Se văd şi unele semnale pozitive în privinţa stării de sănătate. În familie veţi reuşi să vă impuneţi punctul de vedere, câştigând un aer de autoritate.

 

BALANŢA: În viaţa afectivă se arată o zi cam duală, putând juca pe mai multe fronturi. Veţi manifesta şi o natură mai adolescentină, candidă şi dramatică. Ar fi indicat să fiţi cât mai direcţi şi energici în comunicare.

 

SCORPION: Ar fi recomandat să dispuneţi de unele modificări în spaţiul domestic. Comunicarea cu membrii familiei vă va rezerva unele plusuri. Veţi fi mai ambiţioşi şi activi în cele ce ţin de bani şi resurse.

 

SĂGETĂTOR: Isteţimea, adaptabilitatea şi sociabilitatea vă vor fi atribute pe parcursul zilei. Veţi fi şi mai deschişi la provocări de ordin intelectual. Aştrii vă arată şi mai energici şi rezistenţi faţă de perioada anterioară.

 

CAPRICORN: Se relevă unele discuţii interesante legate de bani. Puteţi să vă rafinaţi şi unele talente ori abilităţi de ordin intelectual sau literar. Este o zi potrivită pentru acţiuni şi proiecte ce relevă o natură discretă, ascunsă.

 

VĂRSĂTOR: Veţi fi mai deschişi, flexibili şi descurcăreţi în plan mental, jonglând ideiile şi conversaţiile cu facilitate. Pueţi câştiga şi amiciţia unui bărbat. Prin comportamentul vostru veţi deveni lideri ai cercului social.

 

PEŞTI: Este un moment fast pentru studii şi cercetări discrete. Veţi beneficia şi de o bună intuiţie per ansamblul zilei. Mai puteţi afla şi un secret interesant. În carieră, prin ambiţie şi valoare, vă veţi obţine un statut înalt.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *