E scris în stele – vineri, 11 august 2017

Pentru această zi aspectul astral relevant este redat de cuadratura Lunii din Peşti cu Saturn din Săgetător. Aspectul analizat  predispune la necazuri, greutăţi, dezamăgiri, amânări, timiditate, pesimism şi blocaje emoţionale. Soluţia echilibrării acestor influenţe disonante şi a corectării deficienţelor esenţiale ale zilei, stă în dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi, a unor calităţi şi atitudini ce ne pot întări calitativ în plan emoţional şi psihologic.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi prezenta o stare emoţională uşor mai tensionată. Fiţi ceva mai atenţi şi cu sănătatea. Totodată, este o zi mai nefastă pentru călătorii, studiu, evaluări şi asumări de decizii importante.

 

TAUR: Se pot ivi unele ipostaze dezamăgitoare din partea unor prieteni. Planurile voastre de viitor pot cunoaşte o complicaţie în atingerea obiectivelor. Mai multă atenţie la bani şi la un risc mai înalt de incidente.

 

GEMENI: Vi se pot reliefa unele probleme de ordin profesional. Se poate şi ca anumite zvonuri să vă păteze reputaţia. Mai multă atenţie şi în chestiuni de cuplu, dar mai ales în afaceri.

 

RAC: Din păcate, nu este tocmai cea mai bună zi pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi ceva mai prudenţi. Mai multă precauţie şi la drum ori la călătorii. În chestiuni ce ţin de sănătate se pot releva unele probleme.

 

LEU: Veţi resimţi o stare lăuntrică cumva mai aprigă şi mai puţin bine intenţionată în relaţiile cu cei din jur. Fiţi mai atenţi şi la bani! În dragoste, dar şi în chestiuni ce ţin de copii, se pot arăta unele dificultăţi.

 

FECIOARA: Nu prea se arată o zi cu satisfacţii în viaţa de cuplu. Aşadar, abordaţi o atitudine constructivă faţă de persoana iubită. Nu semnaţicontracte ori alte înţelegeri. Se pot prezenta şi unele probleme familiale.

 

BALANŢA: La locul de muncă încercaţi să prezentaţi o atitudine mai înţelegătoare şi mai pozitivă faţă de colegi. Menajaţi-vă, cu mai mult interes, starea de sănătate! Căutaţi să fiţi mai moderaţi în discurs.

 

SCORPION: În iubire se arată o doză mai înaltă de inconstanţă. Astfel, căutaţi să arătaţi mai multă tandreţe, afecţiune şi preţuire persoanei dragi. În plan financiar indiciile astrale sunt cam nefaste.

 

SĂGETĂTOR: Raporturile cu membrii familiei se vor arăta cam volatile. Nu este o zi recomandabilă pentru a vă ocupa de treburi domestice. Încercaţi, pe cât posibil, să nu prezentaţi o atitudine mai severă sau ursuză.

 

CAPRICORN: În plan intelectual se arată că veţi dispune de o concentrare mentală cumva mai puţin activă. Astfel, ar fi indicat ca în această zi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi ceva mai mult. Mai multă atenţie cu sănătatea.

 

VĂRSĂTOR: Ar fi de bun augur să încercaţi să fiţi mai practici şi mai moderaţi în cheltuieli. Achiziţionaţi-vă doar produsele absolut necesare! Se pot ivi şi unele supărări sau deranjamente din parte unor amici.

 

PEŞTI: Căutaţi să fiţi mai pozitivi şi mai optimişti! Nu cădeţi pradă frustrărilor şi unor alte atitudini negative. Exersaţi-vă spiritul practic şi fiţi ceva mai pragmatici. Se pot prezenta şi unele blocaje în plan profesional.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.