E scris în stele – vineri, 11 mai 2018

Unghiul astral major al zilei este redat de trigonul dintre Luna din semnul Peştilor şi planeta Jupiter, în retrogradare, din zodia Scorpionului. Astrele ne îndrumă la o expansiune amplă a laturii noastre sufleteşti precum şi la o cugetare profundă a unor activităţi altruiste de ordin social. Este un moment grozav pentru a face fapte bune, pentru a-i ajuta pe cei din jur, totul într-un mod dezinteresat, plăcut în ochii Divinului. Această aspectare cerească mai poate fi privită, drept şi un fantastic catalizator al imaginaţiei creative în adâncul fiinţei noastre.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă veţi arăta mai echilibraţi şi mai pozitivi în plan emoţional. Puteţi realiza şi unele progrese semnificative pentru depăşirea unor afecţiuni de sănătate. Este o zi cu noroc la bani şi la alte tipuri de beneficii.

 

TAUR: Aveţi parte de o zi prielnică pentru acţiuni şi activităţi alături de prieteni. Puteţi face şi unii paşi semnificativi în atingerea unui ţel propus. În cuplu, dar şi în afaceri, aveţi avea parte de împliniri minunate.

 

GEMENI: Astrele vă indică mai mult noroc şi spor în plan profesional. Conlucrarea cu colegii de la job va fi una fără cusur şi vă veţi arăta mai implicaţi în munca desfăşurată. Totodată, se relevă şi o stare de sănătate mai bună.

 

RAC: Este o zi grozavă pentru studiu şi examinări. Aveţi parte de aspecte încântătoare şi pentru călătorii. În dragoste vi se arată mai multă şansă şi un forte noroc. Aveţi parte de spor şi în chestiuni speculative.

 

LEU: Dispuneţi de o stare lăuntrică cumva mai echilibrată. Totodată, se mai relevă şi un oarecare noroc la bani. Este un moment grozav pentru a vă implica în chestiuni ce ţin de cămin. Se arată şi linişte în familie.

 

FECIOARA: Va fi o zi destul de favorabilă în planul cuplului, precum şi în chestiuni ce ţin de afaceri sau negocieri.  Vă veţi arăta foarte isteţi, elocvenţi şi mai mereu cu ,,un as în mânecă” în relaţiile cu cei din jur.

 

BALANŢA: Starea generală de sănătate vă va oferi semne favorabile pentru această zi. La locul de muncă evenimentele vor ,,curge” într-un mod care vă va avantaja. Puteţi avea şi un noroc nemaipomenit la bani!

 

SCORPION: În viaţa sentimentală veţi beneficia de o susţinere astrală deosebită. Este o zi cu noroc şi pentru acele persoane care îşi doresc un copil. Veţi fi mai înţelepţi şi mai expansivi în plan personal.

 

SĂGETĂTOR: Este o zi foarte potrivită pentru a întreprinde modificări şi amenajări legate de casă. Se arată şi ceva mai mută tihnă şi linişte în plan familial. Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai simţitor.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o stare emoţională mai pozitivă şi mai încrezătoare şi astfel vă veţi arăta foarte capabili. Este un moment foarte prielnic pentru întâlniri şi alte activităţi de ordin social.

 

VĂRSĂTOR: Se pot reliefa unele situaţiuni destul de bunicele la ,,capitolul bani”. În plan profesional, astrele arată, foarte limpede, că veţi beneficia de foarte multă şansă şi de o recunoaştere onorabilă a meritelor voastre.

 

PEŞTI: Veţi prezenta o atitudine cumva mai romantică, sensibilă, idealistă şi imaginativă. Veţi fi mai binevoitori şi mai altruişti în relaţiile cu cei din jur. Este o zi grozavă pentru învăţătură şi călătorii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *