E scris în stele – vineri, 15 decembrie 2017

Aspectul astral analizat este oferit de conjuncţia planetei Mercur, în retrogradare, cu Venus sub zodia Săgetătorului. Valenţa acestui aspect astrologic va spori cu excelenţă toate trăsăturile ce ţin de: vivacitate, isteţime, inspiraţie, francheţe, gentileţe, farmec, atractivitate şi senzualitate. Această poziţionare celestă ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea sentimentelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o sensibilizare a raţiunii şi o judecată a afectelor.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Din ceea ce ne spun astrele, este un moment foarte avantajos pentru călătorii şi chestiuni ce implică studiu sau testări, deoarece veţi dispune de o energie mentală şi comunicaţională fără cusur!

 

TAUR: În această zi astrele vă îndrumă la căutarea unor soluţii inteligente pentru rezolvarea problemelor voastre materiale. S-ar prea putea să aveţi succes! Este o zi bună şi pentru a încerca să vă corectaţi din defectele firii.

 

GEMENI: Veţi comunica mult mai facil, natural şi mai sincer cu persoana iubită. Este un moment destul de bun şi pentru afaceri sau alte chestiuni ce presupun acorduri şi negocieri. Este o zi cu noroc!

 

RAC: Veţi avea parte de mai multă energie şi de spor la locul de muncă. Conlucrarea cu colegii se va realiza într-un mod plăcut. Este o zi benefică şi pentru starea de sănătate, putând resimţi o remediere a afecţiunilor.

 

LEU: Este o zi minunată pentru a vă exprima, într-un mod cât mai clar şi romantic, iubirea şi ataşamentul pentru persoana dragă. Puteţi afla şi unele veşti frumoase despre persoana de alături sau despre copii.

 

FECIOARA: Beneficiaţi de un moment astral oportun pentru a realiza modificări şi îmbunătăţiri ce ţin de cămin. Relaţionarea cu membrii familiei, în special cu părinţii, va fi bazată pe respect, înţelegere şi ajutor reciproc.

 

BALANŢA: Veţi dispune de o stare de spirit ceva mai schimbătoare. Stelele arată că îi veţi uimi pe cei din jur cu ideile voastre creative şi originale. Este o zi destul de benefică şi pentru călătorii ori studiu.

 

SCORPION: Astrele reflectă o zi favorabilă câştigurilor şi discuţiilor pe teme financiare. Veţi da dovadă de mai mult spirit comercial şi de o atitudine mai persuasivă. Totul e sa vă menţineţi concentrarea intelectuală.

 

SĂGETĂTOR: Imaginaţia, creativitatea şi abilitatea relaţională vor fi atuurile voastre pentru această zi. Îi veţi impresiona şi domina pe cei din jur cu ajutorul intelectului vostru ascuţit şi al discursului elocvent.

 

CAPRICORN: Este o zi indicată pentru odihnă, dar şi pentru alte activităţi ce ţin de recreere şi relaxare. În această zi veţi dispune şi de o energie potrivită pentru chestiuni ce ţin de învăţare. S-ar putea să aflaţi un secret foarte interesant!

 

VĂRSĂTOR: Este un moment foarte prielnic pentru activităţi şi acţiuni sociale. O întâlnire cu prietenii sau un alt eveniment social vă poate conferi o stare de bucurie şi satisfacţie. Vă puteţi contura şi noi aspiraţii.

 

PEŞTI: În această zi vă pot parveni unele informaţii şi veşti profesionale de bun augur. La locul de muncă veţi fi implicaţi în realizarea mai multor sarcini în paralel, însă veţi face faţă ,,cu brio” atribuţiilor.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *