E scris în stele – vineri, 18 august 2017

Aspectul astrologic al zilei este oferit de trigonul Lunii din Rac cu Neptun, în retrogradare, din Peşti. Acest unghi celest dăruieşte inspiraţie, clarviziune şi idealism, însă şi talente şi aptitudini artistice ori literare. Este un aspect celest care potenţează, într-un mod firesc, cercetarea spirituală, dar şi cea ocultă, precum şi sublimarea trăirilor noastre interioare prin artă, muncă creativă ori estetism. În această zi vom resimţi, mai pregnant, comuniunea cu Divinitatea, precum şi existenţa unui plan superior, olimpian, aflat dincolo de orizontul mărunt al intereselor aparente şi triviale.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele vă indică o zi mai calmă şi odihnitoare în plan familial. Vă puteţi dedica şi unor chestiuni de suflet sau amenajării unui colţişor intim al casei. Se arată că veţi beneficia şi de o intuiţie de zile mari.

 

TAUR: Veţi fi mai poetici şi mai eleganţi în limbaj. Veţi dispune şi de o doză superioară de inspiraţie, dar veţi fi şi mai subiectivi în judecată. Totodată, aveţi o zi foarte bună pentru a vă apropia mai personal de prieteni.

 

GEMENI: Vi se pot prezenta unele oportunităţi financiare destul de bunicele. Aşadar, fiţi cu un ochii în şase la oportunităţi de ordin material. Totodată, în carieră vă puteţi aştepta şi la o atitudine de simpatie a şefilor.

 

RAC: Vă veţi arăta mai sensibili, sentimentali şi mai romantici. Aşadar, lăsaţi treburile pragmatice pentru o altă zi! Este o zi grozavă pentru evoluţie spirituală şi apropiere de Divinitate.

 

LEU: Astrele vă indică cumva mai fragili şi emotivi în această zi. În plan lăuntric veţi fi mult mai receptivi la energiile ,,lumii nevăzute”. Va puteţi ,,reîncărca bateriile” pentru a fi mai vitali în perioada următoare.

 

FECIOARA: Raporturile cu prietenii vor fi mult mai loiale şi mai sincere. Totodată, puteţi dobândi şi un ideal mai abstract de viaţă. Va fi o zi destul de interesantă în viaţa de cuplu, însă nefastă în afaceri ce ţin de negoţ.

 

BALANŢA: În această zi s-ar prea putea să beneficiaţi de o doză mai înaltă de notorietate, şi poate chiar şi de popularitate. Dar, în chestiuni ce ţin de sănătate, ar fi indicat să fiţi ceva mai grijulii.

 

SCORPION: Veţi fi mai spirituali şi veţi avea parte şi o ,,măsură” mai bună de noroc în chestiuni ce ţin de călătorii şi studiu. Totodată, puteţi avea o şansă interesantă în activităţi ce ţin de speculă ori hazard.

 

SĂGETĂTOR: Veţi dispune de o stare interioară cumva mai volatilă. Din ceea ce mai rezumă ,,semnul astrelor” se arată şi o trăire, o întâmplare,  destul de misterioasă! Se mai văd şi ceva evenimente pozitive legat de casă.

 

CAPRICORN: Pentru această zi se întrevede, în viaţa sentimentală, o implicare mai tandră şi mai altruistă faţă de persoana dragă. Ca şi sistem de gândire veţi fi mai spirituali, mai intuitivi şi mai romantici.

 

VĂRSĂTOR: Starea generală de sănătate va cunoaşte o doză de ameliorare. La locul de muncă veţi fi mai distraşi şi mai puţin concentraţi asupra sarcinilor date. În schimb, se poate arată un noroc bunicel la bani.

 

PEŞTI: Veţi fi mai romantici, sensibili şi amorezaţi. Raporturile sentimentale vor cunoaşte, pentru această zi, o direcţie mai împlinită. Este o zi bună şi pentru a vă ocupa de cei mici. Se arată mai şi o atitudine de viaţă idealistă.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.