E scris în stele – vineri, 25 mai 2018

Unghiul astrologic relevant al zilei este reflectat de cuadratura Lunii din Balanţă cu Venus din Rac. Acest eveniment planetar ne poate provoca stări de: indispoziţie, nemulţumire, indolenţă, nehotărâre, indiscreţie, autoindulgenţă şi hipersensibilitate. Cheia remedierii acestor predispoziţii celeste mai nefaste stă în dezvoltarea personală a unor trăsături şi atitudini ce ţin de: amabilitate, adaptabilitate, sociabilitate, amiabilitate şi blândeţe în manifestări. Cele mai vizate persoane de energia tensionată a acestui aspect astral sunt femeile.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Relaţia cu persoana iubită va cunoaşte o implicare mai fluctuantă şi nesatisfăcătoare. Este foarte indicat să vă puneţi la punct orice eventuală neînţelegere. În carieră nu vă asumaţi prea multe responsabilităţi.

 

TAUR: Se pot ivi unele tulburări în activitatea de la locul de muncă. Nu este însă nimic foarte grav. Nu este o zi fastă pentru învăţare, testări şi călătorii, aşadar, vă recomand să amânaţi aceste chestiuni pentru o altă zi.

 

GEMENI: Vă puteţi lovi de unele neplăceri în dragoste şi în chestiuni ce ţin de popularitate. Din păcate, se prea poate să nu fiţi apreciaţi la justa voastră valoare. Există un mic risc de accidente cauzate de neatenţie.

 

RAC: Relaţionarea cu familia nu va fi tocmai foarte grozavă în această zi. Încercaţi, cu mai multă înţelegere, să depăşiţi aceste impasuri. Nu este o zi favorabilă pentru tranzacţii, negocieri şi afaceri în general.

 

LEU: Veţi avea o stare lăuntrică mai idealistă şi visătoare. Nu este indicat să vă ocupaţi de chestiuni ce necesită o atitudine mai pragmatică şi pământeană. Fiţi mai atenţi cu sănătatea şi în chestiuni ce ţin de deplasări.

 

FECIOARA: Încercaţi să fiţi mai cruţători cu resursele voastre financiare. Nu este o zi favorabilă pentru planuri de ordin monetar. În dragoste se pot ivi unele neînţelegeri cu persoana iubită, însă, abordabile cu puţin tact.

 

BALANŢA: Astrele vă indică mai sensibili, romantici şi imaginativi. Este o zi benefică pentru a vă dărui artei, literaturii şi frumosului. Se pot prezenta unele discuţii în contradictoriu cu familia. Nu este o zi fastă pentru relocări.

 

SCORPION: Veţi dispune de o concentrare mentală şi emoţională ceva mai slabă. Este, absolut necesar, să fiţi mai atenţi şi concentraţi la sarcinile zilei. Nu este o zi indicată pentru călătorii, învăţare şi discuţii serioase.

 

SĂGETĂTOR: Relaţiile amicale vor cunoaşte o natură mai schimbătoare pentru această zi. Nu vă încredeţi prea mult în promisiunile prietenilor. În plan financiar se pot releva unele încurcături, aşadar, fiţi ceva mai atenţi cu banii.

 

CAPRICORN: Unele întâmplări legate de latura profesiei vă vor dezamăgi şi relaţionarea cu şefii va fi ceva mai confuză. Încercaţi să nu vă împărţiţi ,,în zece locuri deodată” şi adoptaţi o atitudine ceva mai organizată în muncă.

 

VĂRSĂTOR: Puteţi fi intoxicaţi cu unele veşti sau informaţii false, sau doar parţial adevărate. Fiţi, aşadar, mult mai atenţi. Încercaţi să vă concentraţi ceva mai atent asupra sarcinilor cotidiene şi fiţi cumva mai practici.

 

PEŞTI: Ar fi indicat să vă ancoraţi mai stabil latura emoţională, controlându-vă ieşirile nepotrivite. Fiţi mult mai atenţi şi cu banii. Unele dintre planurile voastre de viitor vor fi compromise.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *