E scris în stele – vineri, 31 mai 2019

Aspectul astral dominant al zilei este redat de opoziţia lui Mercur din semnul celest al Gemenilor cu planeta Jupiter, în retrogradare, din zodia Săgetătorului. Acest aspect astrologic predispune la: risipă, indiferenţă, exces, îngâmfare, lipsă de prevedere şi raţiune, nesinceritate, comunicare grosolană şi lipsă de tact, dificultăţi la drum şi în relaţia cu străinii, indecizie şi supraestimare păguboasă a valorii de sine. Soluţia depăşirii acestor circumstanţe agasante şi precare se reduce la dezvoltarea personală, în noi înşine, a unor virtuţi şi trăsături ce ţin de: loialitate, onestitate, fidelitate, bunăvoinţă, optimism şi sinceritate.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Veţi manifesta o comunicare mai neclară şi păguboasă în relaţia cu cei din jur. Mai puteţi primi şi unele veşti chiar îngrijorătoare. Aveţi parte şi de semne cam rele la drum lung.

 

TAUR: Discuţiile legate de bani ori de o altă valoare nu vor cunoaşte deznodământul vizat. Aveţi grijă să nu rătăciţi un bun preţios. Se mai relevă şi un risc înalt de accidente.

 

GEMENI: Veţi prezenta o natură mai duală, superficială şi inconsecventă. Nu este o zi potrivită pentru activităţi ce necesită îndemânare ori implicare intelectuală. Atenţie şi la un pericol de a fi prădaţi!

 

RAC: Duşmanii ascunşi vor urzi planuri răutăcioase la adresa voastră. Veţi dispune şi de o stare de spirit mai tulburată. Se mai pot ivi şi unele necazuri semnificative legate de sănătate.

 

LEU: Puteţi avea parte de discuţii mai acide cu prietenii, amicii. În iubire se prezintă unele evenimente mai dezamăgitoare. Fiţi ceva mai calmi şi mai înţelegători în relaţia cu copiii.

 

FECIOARA: Căutaţi să nu intraţi în discuţii conflictuale cu superiorii de la job. Nu ar fi de bun augur să tatonaţi noi direcţii de ordin profesional. Se poate ivi şi o stricăciune în mediul domestic.

 

BALANŢA: Există un risc semnificativ de necazuri la drum lung. Vă mai pot parveni şi unele veşti mai neplăcute de la mare distanţă. Încercaţi să fiţi mai ponderaţi şi mai echilibraţi în discurs!

 

SCORPION: Ar fi recomandat să vă feriţi de împrumuturi pe parcursul acestei zile. Se întrevede şi un minor risc de incidente. Căutaţi să vă folosiţi competenţele înspre împlinirea unui scop pozitiv!

 

SĂGETĂTOR: Nu este o zi fastă pentru afaceri. Puteţi manifesta şi o atitudine mai nepăsătoare, şi chiar abuzivă, în raport cu cei din jur, fiind nevoie să vă temperaţi trăsăturile negative.

 

CAPRICORN: La locul de muncă puteţi avea parte de unele discuţii cam deranjante. Se pot reliefa şi unele semnale mai nefavorabile ce ţin de sănătate. Căutaţi să evitaţi orice risc inutil!

 

VĂRSĂTOR: Vă puteţi lovi de unele discuţii în contradictoriu cu persoana iubită. Nu este o zi prielnică pentru activităţi speculative. Fiţi mai concilianţi în relaţia cu un amic mai matur.

 

PEŞTI: Se poate ivi o ceartă mai aprigă cu un părinte. Nu este o zi de bun augur pentru a plănui modificări care ţin de casă. Fiţi foarte calculaţi în chestiuni ce ţin de profesie şi în relaţia cu şefii.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *