Echipamente IT pentru elevii din Hațeg

Autoritățile locale de la Hațeg au demarat o procedură de achiziție de echipamente IT.  Achiziția constă în furnizarea de echipamente IT pentru uz școlar. Se achiziționează 476 de tablete școlare cu acces la internet pentru o perioadă de 24 de luni, 60 de table interactive, 113 laptopuri, 68 de routere wirelles.

”Dotarea elevilor și a cadrelor didactice cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare, precum și a altor echipamente/dispozitive electronice este de strictă necesitate, astfel încât orele de pregătire din timpul activităților didactice să se poată desfășura online, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii și cu ceilalți elevi, precum și pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-COV2, fapt care ar pune în pericol desfășurarea în condiții normale a tuturor activităților didactice necesare procesului de învățământ”, arată documentul.

1.773.897 de lei este valoarea contractului care este finanțat din fonduri europene. Ofertele în cadrul procedurii se pot depune până în data de 22 iulie. Echipamentele vor ajunge la Liceul Teoretic IC Brătianu din localitate

Contractul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Competitivitate – POC.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.