Echipamente medicale moderne pentru spitalul din Hațeg

Spitalul orășenesc Hațeg a demarat o procedură de achiziție a unor echipamente medicale moderne. Contractul, în valoare de peste 7,7 milioane de lei fără TVA, are ca scop furnizarea de echipamente medicale în cadrul proiectului – Dotarea Spitalului Orășenesc Hațeg cu echipamente, aparatură medicală, dispozitive medicale și de protecție medicală în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

Se achiziționează aparate de anestezie, aparate de vizualizat vene, aspiratoare chirurgicale,defibrilatoare, ecografe, dar și alte aparate medicale. Contractul este structurat pe 50 de loturi.

”Dotarea spitalului este necesară întrucât se dorește ca activitatea spitalului să fie serios îmbunătățită iar pacienții să beneficieze de servicii medicale calitative și de aparatură medical cu un grad tehnologic ridicat care să le asigure furnizarea de diagnostic sigure, corelate cu statusul medical al acestora”, arată conducerea unității medicale.

Spitalul orășenesc Hațeg funcționează cu trei linii de gardă, fiind gradul IV deservind o populație de peste 40.000 de locuitori întrucât se situează la aproximativ 35 de km de cel mai apropiat spital, și anume Spitalul Județean de Urgență Deva.

15 noiembrie este data limită pentru depunerea ofertelor.

 

 

 

Monika Baciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.