EI DESPRE EI. Ponta: gogoși populiste nesustenabile ale lui Dragnea

Victor Ponta: Viziunea economică latino-americană a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile.

Fostul premier Victor Ponta a scris marţi, pe Facebook, că viziunea economică „latino-americană” a lui Liviu Dragnea este „doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile”, iar această abordare merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau „Teldrum” SA, la nivelul României şi al PSD dezastrul fiind inevitabil în acest mod.

„Deja acest joc nu mai este comic, ci devine chiar ridicol! Tot ce anunţă Dragnea că se face vine Tudose şi anunţă că NU se face – dar asta nu este un mod de guvernare serios!”, a scris Victor Ponta.

Fostul prim-ministru a mai spus că „viziunea economică «latino-americană» a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile – dar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau „Teldrum” SA / la nivelul unei ţări că România şi a unui partid că PSD dezastrul e inevitabil în acest mod”.

„Aloooo – aţi auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noţiuni sunt «stabilitate şi predictibilitate»?!?!”, a conchis Victor Ponta.

Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, că taxa de solidaritate nu va fi introdusă, susţinând că ”era prea puţin pentru a face ceva şi prea mare deranjul”. Tudose a mai spus că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce priveşte taxe şi impozite.

Întrebat despre simulările făcute pentru o eventuală introducere a unei taxe de solidaritate, Mihai Tudose a spus că ”era prea puţin pentru a face ceva şi prea mare deranjul”.

El a precizat că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce priveşte taxe şi impozite, nu are în vedere ”nicio măsură care să apese pe bugetul populaţiei”.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.