Carmen Hărău: “Dragnea și-a pierdut mințile!”

Eleonora-Carmen HĂRĂU, senator PNL:

Dragnea și-a pierdut mințile! Omul acesta nu mai are limite!

Le-a cerut ciracilor ca în Ianuarie următor să depună o plângere de înaltă trădare împotriva președintelui?!
Dacă planul i-ar reuși, ar avea deschisă calea spre a deveni, el sau Tăriceanu, președinte interimar al României. Aproape sigur el…

Potrivit Constituției, Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, cu votul a cel puţin două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor, pot hotărî punerea sub acuzare a Preşedintelui României pentru înaltă trădare. Astfel, președintele poate fi suspendat și, mai apoi, demis de drept după condamnare prin hotărârea definitivă a instanței.

Cu alte cuvinte, cel care strigă cu fiecare ocazie că Opoziția încearcă să înlăture un guvern legitim, guvernul PSD, rezultat din voința poporului, nu are nicio ezitare să calce în picioare votul a 6 milioane de români, în încercarea de a-l înlătura pe președinte! Nu va reuși decât încă o șicană!

În acest moment, din “aritmetica” parlamentară rezultă că PSDragnea ar mai avea nevoie de 67 de voturi în parlament pentru a-și pune planul în aplicare.

Așadar, vom avea o iarnă “fierbinte” cu presiuni pentru noi racolări de parlamentari. Crește cota! Atâta doar că aceia care au avut în cap transferul la ciolan, au cam plecat deja…”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Un comentariu la „Carmen Hărău: “Dragnea și-a pierdut mințile!”

  • 17 decembrie 2018 la 22:29
    Permalink

    Aici apare o intrebare : Cum sa pierzi ceva ce nu ai ? 🙂 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *