Eleve ale Școlii Gimnaziale IG Duca Petroșani, pe podium la Bucharest Open Cup 2023

Școala Gimnazială IG Duca Petroșani anunță un succes deosebit în cadrul Bucharest Open Cup 2023, eveniment sportiv internațional desfășurat în perioada 1-3 decembrie 2023.

Trei eleve ale unității școlare au cucerit podiumul.

Bucharest Open Cup 2023 a reprezentat o platformă extraordinară pentru tinerii sportivi să-și demonstreze abilitățile, pasiunea și dedicarea în fața unui public numeros și entuziast. Competiția a atras peste 700 de sportivi din România, Bulgaria și Ucraina, creând o atmosferă de competiție acerbă și prietenos.

”Suntem extrem de bucuroși și mândri să vă anunțăm că eleva noastră Neda Evelyn din clasa I A, a obținut locul I la Bucharest Open Cup 2023, un eveniment sportiv internațional, care aduce împreună talentul, pasiunea și dedicarea tinerilor sportivi din gimnastica aerobică, reprezentând, în același timp, o oportunitate unică pentru tinerii sportivi să își demonstreze abilitățile și talentul în fața unui public numeros și entuziast”, arată reprezentanții Școlii Gimnaziale IG Duca Petroșani.

O altă elevă a Școlii Gimnaziale IG Duca din Petroșani, Ioana Todea-Diconi, s-a clasat pe locul al doilea al podiumului de la Bucharest Open Cup 2023.

Eleva Rebeca Iordache, tot elevă a Școlii Gimnaziale IG Duca din Petroșani s-a clasat pe locul al treilea.

Competițiile sportive sunt un prilej de a pune în valoare munca și efortul depus de către sportivi pentru a ajunge la niveluri înalte în disciplina lor. La concurs au participat peste 700 de sportivi din România, Bulgaria și Ucraina, în perioada 1- 3 decembrie 2023.

 

Monika BACIU

foto: Școala Gimnazială IG DUCA Petroșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *