Elevele de 10 la bacalaureat, premiate de Consiliul Judeţean

Iniţiativa aparţine consilierilor judeţeni PNL Hunedoara şi va fi suspusă la vot în şedinţa din 28 iulie 2017. Iulia Bocaniciu (Colegiul Naţional Decebal din Deva) şi Paula Roxana Popa (Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Orăştie) sunt singurele absolventele din judeţul Hunedoara care au luat cu 10 la examenul de Bacalaureat. Premiantele vor primi o diplomă de EXCELENŢĂ din partea Consiliului Judeţean şi o recompensă în sumă de 1.000 de lei.

Exemple „pentru generaţiile viitoare”

„Pentru rezultatele deosebite obţinute la examenul de Bacaalureat din acest an”, scriu liberalii în motivarea proiectului, adăugând că cele două eleve „reprezintă un exemplu de urmat pentru generaţiile viitoare”. Recompensele băneşti vor fi acordate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Hunedoara aferent anului 2017.

În judeţul Hunedoara, aproape 3.000 de elevi s-au înscris la Bacalaureat, însă doar două eleve au obţinut media 10 şi alţi 392 de candidaţi au obţinut medii mai mari de 9. Anul trecut, în sesiunea de vară a Bacalaureatului, rata de promovabilitate a fost de 66,32 la sută.

Marcel BOT

Un comentariu la „Elevele de 10 la bacalaureat, premiate de Consiliul Judeţean

  • 25 iulie 2017 la 15:02
    Permalink

    De 10 la bac si de 6 la admitere, dar cum nivelul bacacalaureatului in acest an a fost foarte slab si din nou copiatul a fost in floare in Colegiul „Vlaicu”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.