Elevii capabili de performanță, înscriși la Centrul Județean de Excelență

Centrul Județean de Excelență a prelungit perioada de înscriere a elevilor care au performanțe în diferite domenii educaționale.

”Ţinând cont de solicitările primite şi de dorinţa de a acorda şanse egale tuturor copiilor şi tinerilor capabili de performanţă, venim în întâmpinarea dumneavoastră prin prelungirea perioadei de înscriere/reînscriere a elevilor prin google forms pâna în data de 18 octombrie 2021 (inclusiv). Astfel, proba de verificare a cunoştințelor pentru elevii nou înscrişi se va desfăşura în cadrul primei ore de pregătire a disciplinei pentru care au optat”, arată Centrul Județean de Excelență.

Misiunea Centrului Județean de Excelență Hunedoara, este de a promova și sprijini dezvoltarea elevilor capabili de performanță, în toate domeniile, de a forma un nucleu educațional orientat către dezvoltarea capacităților individuale la nivel maximal. Necesitatea unui astfel de centru este evidentă, sisteme educaționale pentru instruirea diferențiată fiind deja implementate cu succes în țările foarte bine dezvoltate. Acest fapt a contribuit decisiv la dezvoltarea durabilă și la succesul lor economic prin capacitatea de a produce resurse umane înalt calificate și motivate, cu calități intelectuale si morale superioare, capabile de a excela și de a înainta frontierele cunoașterii umane în știintă și cercetare.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.