Campionat Național de Sanie, susținut în Innsbruck. În România nu există pârtii pentru acest sport

Sportivii de la secția de sanie a CSS Petroșani au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național al României, care s-a desfășurat în Innsbruck – Austria. România nu deține la ora actuală o pârtie pentru un astfel de nivel competițional, iar federația de resort a ales această variantă.

„Sportivii de la CSS Petroșani s-au adaptat foarte bine condițiilor de concurs și au reușit să aducă acasă inclusiv un titlu de campion național la categoria cadeți, prin Andrei Tuhuț (13 ani).

Rezultate deosebite au obținut și Ștefan Șchiopu – locul 3 la simplu, Ștefan Gherman – vicecampion național și Toni Alexa – locul 3, ambii la simplu, categoria juniori II A (16 – 17 ani), Kevin Alexa – Andrei Marian, locul 2 la dublu, Andreea Iordache – Ioana Tuhuț (13 – 15 ani) la fete și Ștefan Gherman – Toni Alexa, locul 3 la dublu seniori.

Îi felicit pentru rezultatele obținute la Campionatul Național, în cadrul căruia s-au confruntat cu sportivi de la 12 cluburi din țară, și, de asemenea, adresez sincere felicitări prof. Alina Rotaru, antrenor la Clubul Sportiv Școlar Petroșani, precum și părinților acestor copii minunați care îi susțin și îi încurajează în activitatea sportivă și competițională”, a subliniat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *