Elevii de liceu atrași spre Universitatea Petroșani prin sport

Universitatea din Petroșani organizează în săptămâna premergătoare aniversării a 70 de ani de existență, a patra ediție a Cupei Universitas. Evenimentul se va derula pe terenul sintetic al UPET în data de 4 mai, începând cu orele 9.

“Evenimentul are ca scop promovarea Universității din Petroșani în rândul elevilor de liceu prin intermediul sportului, și este organizat de echipa de fotbal a profesorilor UPET cu sprijinul Clubului Sportiv Știința Petroșani. O poză de grup vom încerca să realizăm cu toate cele 12 echipe participante reprezentând evident 12 licee, declară Eduard Edelhauser, prorectorul Universității Petroșani.

Este cea de-a IV-a ediție a Cupei Universitas. Echipele de liceeni sunt formate din elevii claselor a XI-a și a XII-a. Astfel, reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului vor să atragă cât mai mulți studenți. Fiecare echipă participantă va primi o replică a mingii oficiale a Campionatului Mondial din Rusia 2018, dar și câte o broșură de prezentare a Universității Petroșani.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *