Eroii de sacrificiu există și în viața reală

A pus viața copiilor mai presus de viața sa. Este vorba de agentul șef de poliție Tudor Darie, care a salvat viața a doi copii. Acesta i-a scos pe minori din casa care a fost cuprinsă de flăcări.

Polițistul a fost recompensat pentru gestul său. Agentul șef Tudor Darie, la data de 26.02.2018, deşi se afla în afara orelor de program, a intervenit cu promptitudine la locul unui incendiu,  pătrunzând în incinta imobilului care ardea și evacuând doi copii, cărora le-a salvat, astfel,  viaţa.

„Eroii de sacrificiu nu sunt doar acei polițiști din filmele de  acțiune, ci sunt și colegii noștri, polițiștii hunedoreni care excelează în activitatea profesională  şi acţionează în slujba legii şi a cetăţeanului, nu doar în timpul programului de lucru, ci şi în afara orelor de program, punându-şi, uneori, în pericol propria viaţă pentru a-i salva pe ceilalţi. Profesia de poliţist este una de vocaţie şi orice poliţist care se evidenţiază prin rezultate deosebite trebuie recompensat”, a declarat şeful I.P.J. Hunedoara.

Agentului şef de poliţie Tudor Darie, din cadrul Postului de Poliţie Dobra, i-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne şi Brevetul conferit de Ministrul Afacerilor Interne.

 

Monika BACIU

Un comentariu la „Eroii de sacrificiu există și în viața reală

  • 22 ianuarie 2019 la 19:24
    Permalink

    Oameni de omenie da eu sa aiba grije de ei

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *