Eugenia Vrînceanu – un centenar de viață

Grija pentru vârstnici arată gradul de civilizație al unui popor. Dacă pentru trup, timpul, în curgerea sa, aduce îmbătrânirea, sufletul credincios și bun poate cunoaște o îmbogățire în blândețe și înțelepciune.

Bătrânețea nu reprezintă doar o etapă de viață, ci și o stare de spirit, care poate arăta forța factorului spiritual asupra materiei și a speranței asupra descurajării.

“Cultivând și apărând demnitatea persoanelor vârstnice, Consiliul Local a manifestat permanent respect, grijă și preocupare față de vârstnici.

Cu ocazia împlinirii anul acesta a 100 de ani de viață a doamnei Vrînceanu Eugenia, ne-am propus să o premiem pentru contribuția adusă comunității de-a lungul unui secol de viață, prin activitatea sa dedicată în primul rând familiei și respectării valorilor morale”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

O vorbă din popor spune că “cine nu are bătrâni să își cumpere”. Comunitatea locală a municipiului Petroșani se îngrijește ca toți membrii acesteia să fie respectați.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *