evoMAG dă startul Black Friday 2019 cu reduceri la peste 70.000 de produse

Retailerul evoMAG a anunţat, vineri, că dă startul celui mai mare Black Friday din istoria firmei şi oferă discount-uri de până la 86%, la peste 70.000 de produse. Faţă de campania de anul trecut, cea din acest an este cu peste 15% mai mare, prin prisma numărului de produse aflate la reducere, potrivit retailerului.

evoMAG va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 17 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. Ca şi anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, evoMAG introduce în ofertă trotinetele electrice. De reduceri semnificative vor avea parte 1.000 de trotinete electrice, din 50 de modele.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile, laptopuri, televizoare, echipamente electrocasnice şi accesorii la preţuri reduse. Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

”Ne aşteptăm ca ediţia din acest an a Black Friday să fie cea mai importantă din istoria acestui eveniment în România, nu numai pentru evoMAG, cât pentru întreaga piaţă. Am observat că încă din luna septembrie consumatorii au manifestat un interes crescut pentru Black Friday, mult mai devreme faţă de anii trecuţi. Iar ofertele magazinelor online s-au adaptat la interesul crescut al clienţilor şi au diversificat portofoliul de produse la reducere de Black Friday”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Printre reducerile cele mai importante la evoMAG de Black Friday 2019 se află telefonul mobil Huawei P20, la preţul de 1.399 lei, redus cu 53%, televizorul LED Samsung 109 cm, mai ieftin cu 40% şi laptop HP ProBook 450 G5, la preţul de 2499 lei, redus cu 1.150 de lei.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Astfel, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.