Examene decalate și comprimate pentru studenții Facultății de Mine

Pandemia de coronavirus a schimbat programul universitar al Facultății de Mine din cadrul Universității Petroșani. Conducerea instituției de învățământ superior a luat decizia de a schimba calendarul, astfel încât să se poată desfășura examenele din cadrul studiilor universitate de licență și de masterat.

Astfel, structura anului universitar 2019/2020 pentru anii IV – ingineri zi, anii II – master de la Facultatea de Mine a fost modificată. Astfel, în perioada 4-31 mai are loc elaborarea lucrării de diplomă sau dizertație.

În perioada 1-26 iunie se vor recupera laboratoarele și va avea loc sesiunea de examene, urmând ca în perioada 22-29 iunie studenții cu restanțe să susțină, din nou, examenele.

În perioada 29-30 iunie va avea loc înscrierea la examenul de licență sau disertație, urmând ca în perioada 2-3 iulie să aibă loc examenul pentru susținerea acestor probe pentru finalizarea studiilor.

De altfel, studenții Facultății de Mine din cadrul Universității din Petroșani ar fi trebuit să intre în sesiune încă de acum 3 săptămâni.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *