Excelența, răsplătită de Primăria Deva

Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, a premiat miercuri seară, într-un cadru festiv, în incinta Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, elevii și profesorii îndrumători care au obținut, în urma muncii lor, rezultate remarcabile la concursurile și olimpiadele județene, naționale și internaționale din acest an.

 

Tinerii deveni, prin rezultatele lor aduc mândrie orașului și tocmai din acest motiv, aceștia trebuie încurajați, respectați, dar și recompensați. Prin urmare, în cadrul evenimentului, au fost premiați aproape 100 de elevi merituoși și peste 50 de profesori care s-au ocupat îndeaproape de pregătirea olimpicilor. „În această seară, am bucuria de a premia elevii olimpici, elevii care au obţinut rezultate deosebite la concursurile naţionale şi internaţionale. Mă bucur că, deja, începe să devină o tradiţie. În fiecare an, Primăria Municipiului Deva premiază excelenţa. Sunt tineri deveni care, prin rezultatelor lor, ne fac să fim mândri de ei şi trebuie să îi respectăm şi să îi încurajăm, să-i premiem. Acest lucru îl vom face, în această seară, cu mare bucurie. Sunt 94 de elevi şi 51 de profesori. Pe toţi îi vom premia, pentru că şi profesorii şi-au adus o contribuţie semnificativă la aceste rezultate.Meritul principal este al elevilor, dar au fost sprijiniţi foarte mult şi de dascăli”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

 

La fel ca anul trecut, premiile au constat în sume de bani, respectiv : premul I – 600 de lei, premiul II – 500 de lei, premiul III –  400 de lei, iar mențiunile – 300 de lei. Sunt sume, simbolice, dar, totuşi, raportat la numărul mare de elevi şi profesori, suma este semnificativă. „Sperăm ca în anul următor suma să fie mai mare”, a mai precizat primarul Florin Oancea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.