EXCLUSIV. Noua conducere a PNL municipiul Hunedoara sub bagheta lui Mircea Costa

Astăzi, într-o ședință locală, PNL Municipiul Hunedoara și-a definitivat noua structură (interimară) de conducere, respectiv Biroul Politic. Evenimentul survine la puțin timp după ce Lucian Gherman, fostul lider liberal din municipiul Hunedoara – cel care a girat cel mai prost rezultat PNL din municipiul Hunedoara, la ultimele alegeri -, a fost luat de la conducerea organizației. Noul lider interimar, Mircea Costa, încearcă să facă ordine și să pregătească organizația pentru alegerile dificile din 2024.

De notat faptul că, de la ultimele alegeri, timp de doi ani, PNL municipiul Hunedoara aproape dispăruse din viața publică, iar primele știri le avem abia de când a început reorganizarea organizației.

 

Ca etapă în reorganizarea PNL municipiul Hunedoara, astăzi, în urma unei ședințe locale de partid, a fost confirmată structura interimară a conducerii liberale.

Iată componența noului Birou Politic Local Interimar al PNL municipiul Hunedoara:

COSTA MIRCEA – PREȘEDINTE

 

PRESURĂ DĂNUȚ – SECRETAR GENERAL

ANDREI MARIUS – VICEPREȘEDINTE

ARTEAN MIRCEA – VICEPREȘEDINTE

FRĂȚILESCU FABIAN – VICEPREȘEDINTE

GHERMAN LUCIAN – VICEPREȘEDINTE

HODOR CIPRIAN – VICEPREȘEDINTE

GIURGIU BOGDAN – VICEPREȘEDINTE

LUPU ANCA – VICEPREȘEDINTE

SCURTU RAUL – VICEPREȘEDINTE

 

Membri:

ALDEA MARIAN, AVRAM MIHAI, BALOȘIN NICOLAE, BĂLĂCESCU DARIUS, BĂLOIU MARIA, BOBORA CĂLIN, BUȘILĂ MARIAN, BUZATU CARMEN, CHEȚE FLORIN, FĂGĂRĂȘANU EMIL, FISCUTEANU DAN, GHINDĂ ȘTEFAN BOGDAN, LANDFRASZ ARNOLD-FRANCISC, LOGOFĂTU DANIELA, LUVERDO ȘTEFAN, MARIAN VASILE, MATEȘ ADELA, MIHAI EUGEN, MIRON EMILIA, MUREȘAN VASILE, OLARIU NICOLETA, PETER LILIANA, STANCU IOAN, ȘUȘMAN SEBASTIAN, TICULA OVIDIU, TINCA COSTIN, TIRIC CRISTIAN, VÂLCEANU CRISTIAN

ARDELEAN DANIEL – TREZORIER.

 

Într-o scurtă declarație, președintele interimar al PNL municipiul Hunedoara, Mircea Costa, ne-a spus că este decis să facă din mandatul său unul de recâștigare a unei poziții onorabile, în politica locală, pentru organizația pe care o conduce, cu ținta principală un număr mult mai mare de consilieri locali la următoarele alegeri, dar și unul care să reînscrie în cursa electorală inclusiv un candidat viabil la Primăria Hunedoara.

Din declarațiile sale, dar și din surse colaterale, în noua structură, PNL municipiul Hunedoara va beneficia, după doi ani de aproape inexistență, de un sprijin local extins din partea hunedorenilor simpatizanți liberali, dar și din partea unor personalități locale cu bună imagine în comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.