Explozie într-o locuinţă din Călan/ Un bărbat a fost găsit inconştient

O explozie a avut loc vineri într-o locuinţă din Călan, judeţul Hunedoara, iar în urma acesteia, pompierii au depistat un bărbat de aproximativ 60 de ani, inconştient. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital. Deocamdată nu se ştie cauza exploziei.

Explozia puternică a avut loc vineri, într-o casă din localitatea Călan. La locul evenimentului s-au mobilizat de urgenţă pompierii Punctului de Lucru Bretea cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului Hunedoara.

„În urma exploziei, salvatorii au găsit în locuinţă un bărbat de aproximativ 60 de ani, inconştient, care a fost extras şi preluat de echipajul de prim ajutor. După administrarea de oxigen şi acordarea de îngrijiri medicale la faţa locului, victima a devenit conştientă şi a fost transportată de către paramedici la UPU Hunedoara”, transmite ISU Hunedoara.

Suflul exploziei a făcut ca geamurile camerei să fie aruncate la o distanţă foarte mare şi să se înregistreze pagube semnificative ale imobilului.
Cauza declanşării exploziei este în curs de stabilire.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *